Quantcast

Kontrabandos policija rado ir elektrėniškio „Audi“, ir namuose

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai aptiko kontrabandinių rūkalų.

Spalio 31 d. apie 17 val. 30 min. Veiklos skyriaus pareigūnai, patruliuodami Elektrėnuose, Raistinės g., pastebėjo dideliu greičiu ir pavojingai manevruojant iš Ąžuolyno g. išvažiuojantį automobilį „Audi A6“. Sabališkių g. pareigūnai sustabdė automobilį, prie kurio vairo sėdėjo Elektrėnų gyventojas (gimęs 1972 m.). Patikrinę reikalingus dokumentus, o vėliau ir automobilio bagažinę, pareigūnai joje rado 3 popierines dėžes su 1 740 pakelių kontrabandinių cigarečių, paženklintų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Nuvykę į vyro namus, pareigūnai aptiko dar 2 290 pakelių kontrabandinių cigarečių, supakuotų į keturias dėžes ir suvyniotas į juodą audinį. Automobilis „Audi A6“ išvežtas į automobilių saugojimo aikštelę, o keturiasdešimt penkerių metų vyras uždarytas į areštinę.

Vilniaus apskr. VPK Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Vyrui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių