Quantcast

Jaunuolį apiplėšusią trijulę pareigūnai sulaikė akimirksniu

  • Teksto dydis:

Vilniaus pareigūnai, koordinuojantys mieste dirbančių policijos pajėgų darbą, sugebėjo ir patys sulaikyti plėšimu įtariamų jaunuolių grupę.

Liepos 18 d. 23.20 val. Vilniuje, prie Kedrų g. 4-ojo pastato, trys vaikinai užpuolė 20-ies metų G. B., pargriovė jį ant žemės, sumušė ir atėmė striukę su kišenėje buvusiu mobiliojo ryšio telefonu, mokėjimo kortelę, ausines. Vien tik turtinė žala siekia 400 eurų.

Sumuštas ir apiplėštas vaikinas atėjo į naktį dirbančią parduotuvę ir paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112 nurodydamas, kad plėšikai pasišalino lik Birželio 23-iosios gatvės.

Šioje gatvėje yra ir Vilniaus apskr. policijos įstaigos centrinė buveinė. Apie 23.20 val. į ją po atliktos tarnybinės užduoties automobiliu grįžo Operatyvaus valdymo skyriaus vyr. specialistas Marius Zinkevičius, netrukus į pagalbą pasitelkęs darbo vietoje buvusį vyresn. specialistą Renaldą Kunigauską.

Suprasdami, kad netoliese gali būti plėšime dalyvavę jaunuoliai, pareigūnai policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtu automobiliu apvažiavo Kauno, Naugarduko gatves. Įsukę į Naugarduko 47-ojo namo kiemą, apie 0.30 val., budrūs pareigūnai pastebėjo kiemais einančius tris vaikinus ir merginą, kurių išvaizda atitiko įtariamųjų požymius. 18-likos metų vaikinai ir 17-likos metų mergina sulaikomi nesipriešino, jie pristatyti į miesto antrajį policijos komisariatą. Policijos tyrimas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių