Quantcast

Įkliuvo statybinių įrankių vagys (prašo atsiliepti daiktų savininkus)

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė du statybinių įrankių vagystėmis įtariamus vyrus, jie taip pat aptiko daugiau vogtų daiktų.

Vienam jų paskirta kardomoji priemonė – suėmimas, kitam – intensyvi priežiūra (uždėta apykojė).

Vogtų daiktų supirkėjo namuose rasta įvairių, įtariama, nusikalstamu būdu įsigytų statybinių įrankių.

Rugpjūčio 24-osios rytą, apie 6.30 val., Vilniuje, Dariaus Gerbutavičiaus gatvėje, pastebėta, kad iš automobilio „Renault Trafic“, išdaužius bagažinės durelių stiklą, buvo pavogta statybos darbams skirti įrankiai:

kampinis šlifuoklis „BosH GWS 850 C“, perforatorius GBH 2-28, akumuliatorinis suktuvas DF347DWE su 2 akumuliatoriais, dėže ir krovikliu, perforatorius „Makita HR 2630“, suktuvas gręžtuvas „Bosch GSR

18 V-Li Professional“.

Pavogtų įrankių vertė ‒ daugiau nei 408 eurai.

Netrukus pareigūnai išsiaiškino, kad minėtą vagystę įvykdė du vyrai (gimę 1982 m. ir 1977 m.). Jie pavogtus įrankius perdavė realizuoti 42  metų vyrui.

Pareigūnai, atlikę kratą pastarojo gyvenamojoje vietoje Kelmijos sodų 10-ojoje gatvėje, rado ir paėmė įvairių galbūt nusikalstamu būdu įgytų statybinių prietaisų.

Šiuo metu Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai aiškinasi, kam priklauso vogti daiktai bei iš kur jie pavogti.

Asmenis, atpažinusius nuotraukose esančius savo daiktus ar žinančius,  kam jie priklauso, ar turinčius kitos reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą arba vyriausiąjį tyrėją tel. (8 5) 271 6451.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių