Quantcast

Grigiškėse apvirtus vilkikui magistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Grigiškėse, pirmadienio pavakare apvirto vilkikas. Įvykio vietoje magistralėje Vilnius–Kaunas–Klaipėda Vilniaus kryptimi važiuojantiems automobiliams padarytas laikinas pravažiavimas, tačiau spūstis šioje vietoje vis dar didelė ir vairuojai raginami rinktis aplinkinius kelius.

Pranešimas apie įvykį Bendrajame pagalbos centre (BPC) gautas 16.22 val.

Pasak BPC pranešimo, į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Kaip BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente, vairuotojas nebuvo prispaustas.

Dėl eismo įvykio padarinių šalinimo buvo draudžiamas eismas magistralinio kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda Vilniaus kryptimi ties 17,9 kilometru nuo sostinės, tad susidarė spūstis.

Automobilių kelių direkcija informavo, kad šiuo metu laikinai padarytas pravažiavimas nukreipiant transportą iš kairės kelio pusės į dešinę, tačiau spūstis vis dar didelė, todėl vairuotojams rekomenduojama važiuoti krašto keliu Trakai–Vievis arba rajoniniu keliu Grigiškės–Dėdeliškės–Rykantai.

Papildyta 22:40 val. Eismo informacijos centre apie 22.30 val. BNS informavo, kad spūsties, kuri buvo susidariusi, kol pravažiavimas Vilniaus kryptimi buvo negalimas, neliko, tačiau vilkikas tebėra ant kelio. Pašalinus dalį skiriamosios juostos Vilniaus link važiuojantys automobiliais nukreipiami į kitą kelio pusę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių