Quantcast

Girtutėlis prokuroras Vilniuje rytą sukėlė avariją: rėžėsi į šviesoforą

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą Generalinės prokuratūros prokuroras Dainius Baraniūnas vairavo neblaivus ir atsitrenkė į šviesoforą.

Prokuratūros duomenimis, avarija 7 val. įvyko Rinktinės ir Žvejų gatvių sankryžoje, automobilis „Mitsubishi Outlander“, kurį vairavo prokuroras D. Baraniūnas, atsitrenkė į pakelės šviesoforą. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Patikrinus vairuotojo blaivumą alkotesteriu nustatyta, kad jis yra neblaivus, jam nustatytas sunkus 2,79 prom. alkoholio girtumas. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gavus pranešimą apie šį įvykį generalinio prokuroro Evaldo Pašilio nurodymu taip pat pradėtos tokiais atvejais numatytos vidinės procedūros, kurių metu bus priimti sprendimai dėl prokuroro nušalinimo nuo pareigų bei tarnybinio patikrinimo pradėjimo.

„Prokurorui keliami aukščiausi elgesio bei etikos standartai, todėl tokie atvejai buvo ir bus tiriami bei vertinami principingai ir griežtai“, – prokuratūros pranešime cituojamas E. Pašilis.

Prokuratūros duomenimis, per pastaruosius keletą metų dėl aplinkybių, susijusių su alkoholio vartojimu, darbo prokuratūroje neteko penki asmenys.​



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ja

Ja portretas
Klaipėdoj prokuroras aivaras velutis taip pat buvo sulaikytas neblaivus vairuojant,bet jis tebedirba,tai kur principingumas ?

zenonas priekuliškis

zenonas priekuliškis portretas
Kad tiek įpūsti tokiam meiteliui reikėjo mažiausiai litriuko. Drg. Pašili, lai pasako kur gėrė, su kuo, kokią bylą aptarinėjo ir t.t. ir patikrinti jo žodžius. Jeigu meluoja tiesiai į skerdyklą.

liova

liova portretas
riazka to takaja upytanaja
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių