Quantcast

Girtas policininkas ginklu grasino žmonai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį į areštinę uždarytas Vilniaus policijos pareigūnas, neblaivus ginklu grasinęs žmonai, pranešė Policijos departamentas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Areštinės ir konvojaus skyriaus postinis R.Š., gimęs 1975 metais, namuose sulaikytas po to, kai savigynai išduotu pistoletu grasino nužudyti savo žmoną.

Pareigūnui ne tarnybos metu nustatytas 1,53 promilės girtumas. R.Š. ginklas paimtas, jis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Višgaidis Miliu.ienė pristigo dozei ir kliedėjo MRU...

Višgaidis Miliu.ienė pristigo dozei ir kliedėjo MRU... portretas
O juk pakaktų vykti į ŽGC. Rekomenduoju: kelionę savo noru į ŽGC. T.y.: Bjaurios ir išsigimusios kaip Dalė Miliu.ienė veistis neturėtų, o dar idiotizmas, narkomanija, struma, lėmusi pakrikusią ir patologinę trsv višgaidžio Dalės psichiką...graudu. Gerbiu tas, kurios pajėgia suvokti, jog negali gimdyti. Didžiausios paniekos vertos išsigimėlės, tokios pajuodusios, srutų spalvos akimis, idiotizmo sužalotomis smegenimis, degradavusios, prasirūkiusios, sutinusiais snukiais, susenusios dar iki 18 metų amžiaus, nutarkuotos per visas skyles, su plačiais pečiais, siaurais klubais, liesomis kojomis, apžėlusios - tai vadinami eunuchai per klaidą TSRS laikais užrašyti kaip moteriškos lyties...užsirauna eunuchai kaip Dalė Miliu.ienė ant analogiškų - tiesiog vadinamųjų višgaidžių, narkomanų. Vilnius - seniai yra degradų veisykla, mergiotės gimsta degradavusios iki idiotizmo - pasekmė dažniausiai kraujomaišos, VYKT Į ŽGC.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių