Quantcast

Dviratininkę sužalojo atidaromos sunkvežimio durys

  • Teksto dydis:

22 metų dviratininkė policijai pranešė, kad ji susižalojo atsidarius sunkvežimio durims.

14 val. antradienį į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybą kreipėsi mergina. Ji paaiškino, kad ryte, apie 9.15 val. sostinėje, Arklių gatvėje, prie statybvietės, krovininio automobilio vairuotojas, sustojęs dviračių take, darė vairuotojo dureles.

Jomis vyras kliudė iš kairės pusės automobilį apvažiuojantį dviratį, kuriuo ir važiavo mergina. Nuo smūgio ji pargriuvo.

Vėliau dviratininkė kreipėsi į ligoninę. Ten jai buvo nustatyti kairės kojos sumušimai ir nubrozdinimai, taip pat nubrozdinimai pilvo srityje.

Krovininio automobilio markės, modelio, valstybinio numerio nukentėjusioji neįsidėmėjo, skelbia policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dviratis

Dviratis portretas
Laba diena. Reikia policijai imtis priemonių dėl dviračių takuose pėsčiųjų taisyklių pažeidinėjimų. Pėstieji absoliučiai nesilaiko eismo taisyklių,eina išsiplėtę visu dviračių tako plotu. Beveik visi nežino,kad reikia eiti kaire kelio puse. Jei eina dviese tai vienas viena kitas kita. Kleboniškio parke važiavau savo puse,o du pėstieji ėjo skirtingomis pusėmis,man privažiavus su dviračiu duodant signalą uždarė mano dešnę važiuojamą dalį tako ir aš turėjau rinktis ar numušti pėstininką ar važiuoti į griovį. Aš nuvažiavau į griovį,griuvau susižalojau dešnę koją,kairės rankos stiprius nubrozdinimus. O tas parazitas net nepasiteiravo,ar man kas blogai,nors tai buvo jo ir jo bobos kaltė. Policija tegul skiria baudas tokiems parazitams. Prie Kauno pilies dviračių takuose ta pati padėtis,eina kas kaip nori,daugiausia dešine puse...kodėl dviratininkus baudžia kai važiuoja be liemenės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių