Quantcast

Iš Danijos grąžintas joniškietis ieškomas ir Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai Vilniaus oro uoste sulaikė iš Danijos už teisės pažeidimus grąžintą Joniškio rajono gyventoją, kuris Lietuvoje buvo ieškomas kaip įtariamasis nusikaltimu.

Trečiadienį pasieniečiai gavo informacijos, kad reisu iš Kopenhagos atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Nusileidusio orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, pareigūnams perdavė voką. Jame buvo iš Danijos už ten padarytus teisės pažeidimus išsiųsto 44-erių metų Joniškio rajono gyventojo grįžimo pažymėjimas.

Kelionės dokumentus vyras buvo praradęs užsienyje.

Informaciją apie šį keleivį tikrinę pasieniečiai išsiaiškino, kad jis turi nemalonumų ir su Lietuvos teisėsauga. Nustatyta, kad nusikaltimo padarymu įtariamo joniškiečio paiešką nuo šių metų gegužės pabaigos buvo paskelbęs Anykščių rajono policijos komisariatas.

Apie vyro sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui ir tą pačią dieną ieškomąjį perdavė atvykusiam Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 488 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo teisėsaugos žinybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių