Quantcast

BMW savininkai turėtų sunerimti: sostinės ilgapirščiai šluoja vairus

Vilniuje toliau vagiami automobilių vairai – požeminiame garaže išdaužtas automobilio durelių lango stiklas ir pavogtas vairas su oro pagalve.

Kalvarijų gatvėje, požeminiame garaže, įvykdytas nusikaltimas pastebėtas ketvirtadienį 6.50 val.

Pasak policijos, išdaužtas automobilio BMW 420 i durelių lango stiklas ir pavogta vairas su oro pagalve. Taip pat apgadintas daiktadėžės dangtelis. Nuostolis tikslinamas.

Tą pačią dieną 8.50 val. pastebėtas dar vienas nusikaltimas Kalvarijų gatvėje. Požeminiame garaže išdaužtas automobilio BMW X5 durelių lango stiklas ir pavogta gamyklinė multimedija, valdymo pultelis, apgadinta salono priekinio skydelio apdaila. Nuostolis tikslinamas.

Ketvirtadienį 11.40 val. Vilniuje, Dociškių gatvėje, namo garaže, pastebėta, kad iš automobilio „Mercedes-Benz GL 350 CDI“ pavogta multimedija. Nuostolis tikslinamas.

Šią savaitę Vilniuje vagys iš olimpiečio Aleksandro Kazakevičiaus automobilio pavogė vairą.

Trečiadienį apie 9.25 val. Pilaitės rajone, I. Simonaitytės gatvėje, buvo aptiktas automobilis BMW 3ER Reihe. Jo kairės pusės priekinių durų stiklas buvo išdaužtas ir iš vidaus pavogtas sportininko mašinos vairas.

Policija pastebi, kad vagys dažniausiai apvagia BMW, Volkswagen markės automobilius.


Šiame straipsnyje: BMWvairo vagystėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

kitaip

kitaip portretas
Manau kad čia purvasklaida tiesiog vagims užduoda toną`ką vogt. Pasiskaito vagys, ir eina vogt vairų, ir kai sukils trūkumas- sukils ir kainos. Tiesiog iš vieno vagiu, kitam parduodu.

Gedas

Gedas portretas
Man idomu kodel policija nesugalvoja kokio bmw "vagiamiausio" pastatyti kaip masalo, kokiose garsiose vietose. Su viduje irengtomis slaptomis kameromis (vent angose, stogo dangoj, stoikese, durelese ir t. t.) , kurios vagystes atveju vaizda raso i paslepta irasymo irengini. Tada istrauki vaizda ir matai tuos snukius kurie plese ta auto. Manau paprasta ir efektyvu. Bet nieko nedarant, nieko ir nepadarai, kad uzkirst vagims kelia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių