Quantcast

Baikerio nužudymu įtariamas L. Baltrūnas – vėl teisme

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme nuspręstas baikerio Aivaro Kilkaus nužudymu įtariamo Lauryno Baltrūno likimas, pranešė delfi.lt.

Posėdyje dėl kardomosios priemonės pratęsimo pasirodė ir pats L. Baltrūnas. Kadangi jis nėra suimtas, į teismą atvyko savarankiškai savo motociklu – rankose laikė motociklininko šalmą, buvo apsirengęs drabužiais su baikerių klubo „Vorai MC“ simbolika. 

Prokuroras M. Jancevičius paprašė teismo pratęsti kardomąją priemonę L. Baltrūnui. Šiuo metu L. Baltrūnas yra intensyviai prižiūrimas teisėsaugos, jo buvimo vietą nuolat stebi speciali apykojė.

Baikeris iki šiol iš namų tegalėjo išeiti trims valandoms per dieną, jam buvo uždrausta kalbėtis su keliais asmenimis, lankytis kai kuriose vietose. Taip pat iš L. Baltrūno buvo paimti dokumentai, jis prasirašęs pasižadėjimą neišvykti. Teismas prokuroro prašymą pratęsti kardomąją priemonę trims mėnesiams patenkino tik iš dalies – L. Baltrūnas intensyviai prižiūrimas bus mažiausiai dar du mėnesius.

Buvęs profesionalus karys 40-metis L. Baltrūnas iki suėmimo dirbo Beižonių globos namuose socialiniu darbuotoju.

Įtariamajam baikerio A. Kilkaus nužudymu L. Baltrūnui yra pateikta naujų įtarimų, susijusių su ankstesniais konfliktais su kitais asmenimis.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis A. Kilkus taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

Baikeris A. Kilkus dingo pernai – spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Skelbta, kad spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių