Quantcast

Automobilių dalių vagystėmis sostinėje vertėsi grupė jaunuolių

  • Teksto dydis:

Nusikaltimus nuosavybei tiriantys Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė grupę jaunuolių, įtariamų automobilių dalių vagystėmis.

Pastaruoju metu sostinėje padaugėjo automobilių dalių vagysčių ‒ iš BMW, VW transporto priemonių pavogtos multimedijos, oro pagalvės, vairai, valdymo blokai, atstumo jutikliai, kiti automobiliuose palikti daiktai.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, gavę duomenų apie asmenis, vykdančius tokio pobūdžio vagystes sostinėje, sausio 24-27 dienomis sulaikė įtariamuosius.

Sulaikyta jaunuolių grupė iš Vilniaus, Kauno ir Druskininkų. Įtariamieji anksčiau ne kartą teisti už įvairius nusikaltimus. Pareigūnams įkliuvo L. B. (gim. 1996 m.), K. T. (gim. 1997 m.) ir A. B. (gim. 1996 m.). Įtariama, kad būtent šie jaunuoliai padarė daugiau kaip 10 nusikalstamų veikų, kurių metu buvo apvogtos transporto priemonės ar pavogti jose esantys daiktai.

Kratų metu pas įtariamuosius rasta, įtariama, nusikalstamu būdu gauti daiktai, kurių savininkai šiuo metu nustatomi.

Atliekamas ikiteisminis dėl vagysčių, teismo sprendimu įtariamieji suimti 2 ir 3 mėnesiams.

Sostinės kriminalistai prašo nukentėjusiųjų, atpažinusių pas įtariamuosius surastus daiktus, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus vyresniuosius tyrėjus Editą Jaselionytę, tel. (8 5) 271 8822, Igorį Kaziulevč, tel. (8 5) 271 8553.

Pareigūnai pataria automobilių savininkams nepirkti automobilio detalių iš nepatikimų, nežinomų pardavėjų, jei nėra galimybės įsitikinti, kad prekiaujama sąžiningai ir detalės nėra vogtos. Be to, ir savojo automobilio dalis vertėtų pasižymėti specialiu žymekliu. Jei jos būtų pavogtos, šis žymėjimas padėtų policijai rasti tikrąjį savininką.

Vilniaus policininkai dėl mašinų dalių vagysčių yra sulaikę ir dar du ne kartą už vagystes teistus asmenis. 33-ejų ir 39 metų vyrai policininkams įkliuvo, kai tik pavogė automobilio BMW veidrodėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam nenusisnekek

tam nenusisnekek portretas
uzciaupk savo snarglina snuki.

tadas zurnalistui

tadas zurnalistui portretas
jaunuoliai mokosi, sportuoja, dirba, tarnauja kariuomeneje, o cia patentuoti kalejimo kamsciai.

nenusisnekek

nenusisnekek portretas
toks tu man snargliukas prie kompo su savo patarimais..... kai ziuri filmus dingti per 60 sekundziu tai viduje romantizuoji sia veikla, nes jie kazka moka, o tu slykstyne sedi visas apauges, storas, snargliuotas, spuoguotas ir dalini bausmes i kaire i desine... :) vystyk smegenine
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių