Quantcast

Apdovanota Vilniuje savižudį išgelbėjusi pasienietė

  • Teksto dydis:

Nuo savižudybės vyrą atkalbėjusi ir gyvybę jam išgelbėjusi pasienietė pagerbta bei apdovanota VSAT štabe Vilniuje.

Aviacijos rinktinės Štabo eskadrilės veiklos planavimo skyriaus vyresnioji specialistė 32 metų Jolita Pilinkaitė – Švenčionė praėjusį savaitgalį sostinėje kaip praeivė atsitiktinai tapo dramatiško įvykio liudininke bei dalyve.

Ramiai ir dalykiškai bendravusi su vyru, ketinusiu šokti nuo sostinės Lazdynų tilto, moteris pelnė jo pasitikėjimą, o vėliau jai į pagalbą suskubo ir kolegos iš policijos, pranešė VSAT.

Už kilnų poelgį padėkų sulaukusi pasienietė pagerbta ir VSAT centrinėje būstinėje Vilniuje. Ketvirtadienį tarnybos vadas Renatas Požėla jai įteikė gėlių puokštę bei vardinį laikrodį.

„Labai džiaugiuosi, kad abejingai nepraėjote pro žmogų, kuriam tuo metu buvo reikalinga pagalba ir dėmesys. Jūs jį ir parodėte. Padarėte tai sumaniai, protingai ir tiksliai. Visa tai leido išsaugoti žmogaus gyvybę, kuri yra neįkainojama“, - sakė R.Požėla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pkjg

pkjg portretas
Moteriai, kuri isgelbejo savizudi - laikrodis. O kas savizudziui? Kokia pagalba jam suteike savivaldybe, psichologai, gimines, kaimynai, draugai? Niekas nepuola sokt nuo tilto siaip sau. Yra dideliu problemu. Keista, kad mes galvojam jog svarbu zmogu tik sulaikyt,kad nenušoktu ir to jau pakanka. O kaip jis gyvens toliau su savo problemomis tai visiems dzin. Cia kaip ir abortu draudimas. Pvz neleidzia mergai pasidaryt aborto, bet is ko ji vaika augins,kur su juo gyvens, jei namu neturi, tai visiems giliai dzin. Svarbu kudikelio gyvybe iszgelbeta. O kad tas kudikelis valgyt nori, o mamele neturi is ko duot, ne vienam nesvarbu.

Hm

Hm portretas
O ar tikrai reikia savižudžius gelbėti?

ertt

ertt portretas
Ar čia tas pats Požėla, kuriam buvo giliai nusispjaut į plikio ir biologinės tempiamos mergaitės klyksmą?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių