Quantcast

A. Zuokas Seimo rinkimuose kandidatuos Karoliniškių apygardoje

  • Teksto dydis:

Partijos Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) pirmininkas Artūras Zuokas kitąmet Seimo rinkimuose kandidatuos Karoliniškių (Pilaitės) vienmandatėje apygardoje. Anot jo, Senamiestyje jis nekandidatuos, nes ten jau yra pasirinktas kandidatas.

„Senamiestyje mes turime kitų planų ir kitų kandidatų, kurie jau yra kandidatavę, o man asmeniškai žiūrint - didelio skirtumo man nėra. Tiek Pilaitė, tiek Karoliniškės man yra žinomos, kaip ir visas Vilnius. Ir buvo apsispręsta ten dalyvauti“, - BNS o partijos tarybos posėdžio sakė A.Zuokas.

Šeštadienį partija patvirtino iš viso dvyliką vienmandatėse kandidatuosiančių narių. Žirmūnų apygardoje kandidatuos Jonas Juodka, Šeškinės – Regimantas Čiupaila, Justiniškių - Algis Čaplikas, Centro - Erikas Tamašauskas, Žaliakalnio – Dainius Varnas, Dainavos - Andrius Būda, Panemunės - Darius Kudirka, Saulės - Vytautas Žalys, Kelmės – Kęstutis Bilius, Rokiškio - Jolanta Paukštienė, o Vilniaus-Trakų - Stanislavas Tarasevičius.

A.Zuokas tikino, kad tariamasi su nepartiniais judėjimais, kurie per savivaldos rinkimus pasirodė neblogai ir ketinama jų narius kelti kai kuriose vienmandatėse rinkimų apygardose. Tačiau partijos pirmininkas neatskleidė, su kuo ir kuriuose miestuose dėl to tariamasi.

„Yra kai kurių diskusijų su nepartiniais judėjimais, kurie gerai pasirodė savivaldos rinkimuose, deriname pozicijas ir gali būti, kad kartu su sąrašu dalyvaus nepartiniai judėjimai skirtingose Lietuvos vietose, ką mes esame darę praeituose rinkimuose ir atitinkamai, be abejo, jiems suteikiant galimybę kandidatuoti vienmandatėje“, - aiškino A.Zuokas.

Lietuvos laisvės sąjunga yra viena mažesnių partijų šalyje - ji šiuo metu vienija apie 4,5 tūkst. narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių