Quantcast

Žaliasis karavanas penktadienį išjudės iš Katedros aikštės

Startuoja viena iš visą Lietuvą apimančio judėjimo „Aš – žalias“ dalių – Žaliasis turas per Lietuvą. Penktadienį Aplinkos ministerijos atstovai, ekologinėms idėjoms pritariantys visuomenėje žinomi veikėjai, vilniečiai ir miesto svečiai iš sostinės išlydės žaliąjį karavaną, po Lietuvą skleisiantį aplinkosaugos idėjas.

10 val. žaliasis karavanas atvyksta į Katedros aikštę. Prasideda teatralizuota projekto simbolio Žaliojo konteineriuko ir jo pagalbininkų programa: skamba muzika, organizuojami įvairūs žaidimai, viktorinos, miestiečiai galės pasirašyti po Žaliąja deklaracija.

11 val. 45 min. – žaliasis kortežas pajudės į kelionę po Lietuvą. Kita sostinėje startavusio karavano sustojimo vieta – Švenčionys.

„Aš – žalias“ vėliavą vešiantis kortežas aplankys visas 60 šalies savivaldybių ir tūkstančius žmonių supažindins su atliekų rūšiavimo svarba. Žaliąjį karavaną, sudarytą iš vienais ekologiškiausių laikomų hibridinių elektra ir benzinu varomų automobilių, lydės projekto „Aš – žalias“ simbolis – Žaliasis konteineriukas.


Šiame straipsnyje: aš žalias

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių