Quantcast

Vyresniems vilniečiams trūksta veiklos – tai bandys išspręsti „Senjorų avilys“

Sostinės savivaldybė aktyviai ieško būdų, kaip prasmingai užimti vyresnio amžiaus vilniečius ir kviečia prisidėti prie projekto „Senjorų avilys“, kuriame įvairios nevyriausybinės organizacijos ir bendruomenės teiks įvairiapuses, kompleksines paslaugas vilniečiams senjorams.

„Šiai iniciatyvai įgyvendinti numatėme skirti 2500 kv. m patalpas Kubiliaus g. 2. Pasirinkome šiuo metu neįveiklintas laisvas patalpas. Aplink yra gerai išvystyta infrastruktūra, geras susisiekimas su Žirmūnais, Antakalniu bei kitais rajonais, o aplinkui gyvena nemažai vyresnio amžiaus vilniečių.

NVO ir bendruomenės kviečiamos registruotis ir teikti savo siūlymus, kokiomis veiklomis galėtų užsiimti senjorai. Tai gali būti užimtumo, sveikatinimo, kultūriniai ir šviečiamieji renginiai, konsultavimo ir informavimo paslaugos, tai būtų erdvė skirta susitikti, kalbėtis ir veikti“, - sako Administracijos direktorius Povilas Poderskis.

„Senjorų avilys“ duris turėtų atverti pavasarį.


Šiame straipsnyje: senjoraiveiklaSenjorų avilys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vida

Vida portretas
Sveiki-prasau man pranesti,kada prasides pirmieji uzsiemimai Senjoru avilyje-laukiame nekantraudami,butinai dalyvausime.Aciu,pagarbiai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių