Quantcast

Vykstant dviračių plento varžyboms, keisis transporto eismas

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad birželio 2 d. nuo 10 val. iki 18 val. 30 min. vykstant dviračių plento varžyboms Lazdynuose bus ribojamas eismas Architektų bei Parodų gatvėse, Laisvės prospekto dalyje tarp Oslo ir A. P. Kavoliuko gatvių, Oslo gatvės dalyje tarp Erfurto ir Miškinių gatvių, Erfurto gatvės dalyje tarp Gudelių ir Lazdynėlių gatvių, Laisvės prospekto ir Sausio 13-osios gatvės transporto mazge.

Be to, sekmadienį nuo 8 val. iki 18 val. 30 min. bus draudžiamas automobilių stovėjimas dviračių plento varžybų trasoje.

Dviračių varžybų trasą apvažiuoti bus galima Vakariniu aplinkkeliu. Į Šiltnamių ir Lazdynėlių gatves įvažiuoti bus galima nuo Gariūnų pusės. Iš Gariūnų pusės į miesto centrą rekomenduojama važiuoti per Savanorių prospektą.

Varžybų metu keisis viešojo maršrutinio transporto eismas:

Sekmadienį nuo 11.00 val. iki 18.30 val. keičiamas 11, 16, 18 troleibusų ir 7, 20, 21, 22, 23, 29, 49, 54, 55, 55A autobusų maršrutų eismo organizavimas.

•11, 16, 18 maršrutų troleibusai ir 54 maršruto autobusai nestos Vaivorykštės stotelėse abiem kryptim, o važiuodami į Pašilaičius nestos stotelėje Parodų rūmai.

•7 maršruto autobusai važiuos Laisvės prospektu iki Gerosios Vilties žiedo ir nestos Vaivorykštės stotelėje, o grįš ta pačia trasa, nestos Parodų rūmų ir Vaivorykštės stotelėse.

•20 maršruto autobusai važiuos Oslo gatve iki Gerosios Vilties žiedo, nestos Lazdynų ligoninės ir Šiltnamių stotelėse. Apsisukę žiede, važiuos į Lazdynus. Iš Lazdynų autobusai važiuos įprasta trasa.

•21 maršruto autobusai birželio 2 d. nuo 11.10 val. iki 18.51 val. nevažiuos.

•22 maršruto autobusai į Lazdynus važiuos įprasta trasa iki Riešutų stotelės. Toliau – Laisvės prospektu į centrą.

•23 maršruto autobusai į Lazdynus važiuos įprasta trasa iki Lazdynų stotelės. Toliau – Laisvės prospektu į Stotį.

•29 maršruto autobusai važiuodami iš Grigiškių nestos Lazdynų ligoninės ir Šiltnamių stotelėse.

•49 maršruto autobusai iki Bukčių nevažiuos. Autobusai važiuos Laisvės prospektu iki Gerosios Vilties žiedo ir nestos Vaivorykštės stotelėje. Grįš ta pačia trasa ir nestos Parodų rūmų ir Vaivorykštės stotelėje.

•55 maršruto autobusai važiuodami iš Grigiškių į Lazdynų ligoninę neužsuks ir važiuos Oslo gatve iki Gerosios Vilties žiedo. Lazdynų ligoninės ir Šiltnamių stotelėse nesustos. Apsisukę žiede, autobusai važiuos Laisvės prospektu į Santariškes ir nestos Parodų rūmų ir Vaivorykštės stotelėse. Iš Santariškių autobusai važiuos Laisvės prospektu, Erfurto gatve ir toliau savo trasa į Grigiškes.

•55A maršrutų autobusai iki Lazdynų ligoninės nevažiuos. Autobusai važiuos Laisvės prospektu iki Gerosios Vilties žiedo ir nestos Vaivorykštės stotelėje. Grįš ta pačia trasa, nestos Parodų rūmų ir Vaivorykštės stotelėse.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.

Atsiprašome vairuotojų ir viešojo maršrutinio transporto keleivių už laikinus nepatogumus.

 

Eismo schemos: http://www.slideshare.net/VilniausSavivaldybe/eismoschema

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių