Quantcast

Vilnius pateko į pasaulinį „Uber“ keliautojų penketuką

  • Teksto dydis:

Vilnius – viena sparčiausiai populiarėjusių kelionės vietų tarp „Uber“ keleivių visame pasaulyje.

Sostinė penketuke puikuojasi kartu su pietine pakrante Jungtinėje Karalystėje, Porto Alegre Brazilijoje, Aleksandrija Egipte ir Kolombu Šri Lankoje. Vilnius šiame sąraše – ketvirtas.

Remiantis „Uber“ duomenimis, 2016 metais sostinę aplankė keliautojai net iš 74 valstybių. Daugiausiai Vilniaus svečių, naudojusių „Uber“ programėlę, atvyko iš Didžiosios Britanijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Baltarusijos, Rusijos ir Prancūzijos.

„Džiaugiamės, kad padedame žmonėms iš viso pasaulio atrasti Lietuvos sostinę. Vos atsidūręs „Uber” žemėlapyje, Vilnius sparčiai išpopuliarėjo tarp programėlės naudotojų globaliu mastu,” – sako Enn Metsar, „Uber“ vadovas Baltijos šalyse.

Jo teigimu, „Uber” atveria visiškai naujas galimybes keliauti bei pažinti miestus, ir žmonės tuo aktyviai naudojasi.

„Nesvarbu, ar keliauji savo, ar visiškai nepažįstamame mieste, gali būti tikras, kad kelionės tikslą pasieksi saugiai, tiesiausiu keliu ir už prieinamą kainą, kurią matysi dar prieš įsėsdamas į automobilį. Tereikia bakstelti vos kelis mygtukus „Uber” programėlėje,“ – sako E. Metsar.

2016 m. sparčiausiai populiarėjusių kelionės vietų penketukas sudarytas remiantis „Uber“ keleivių iš dvidešimties didžiųjų pasaulio miestų duomenimis.

Šiuo metu „Uber“ programėle galima naudotis daugiau nei 460-iuose miestuose daugiau nei 70-yje šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių