Quantcast

Vilniuje želdinių apsaugai rengiama mokslinė konferencija

Ketvirtadienį Aplinkos ministerija, Generalinė miškų urėdija ir draugija „Žaliuojanti Vilnija“ rengia mokslinę-praktinę konferenciją „Priemiesčio miškų, rekreacinių ir agrarinių teritorijų želdynų ir želdinių apsauga ir tvarkymas“.

Į konferenciją kviečiami savivaldybių, Aplinkos ministerijos regionų aplinkos apsaugos departamentų darbuotojai, atsakingi už želdynų ir želdinių apsaugą ir tvarkymą, įmonių, tvarkančių želdynus ir želdinius ir mokslo institucijų atstovai.

Konferencijoje numatyti pranešimai agrarinių ir rekreacinių teritorijų želdynų ir želdinių, priemiesčio miškų tvarkymo ir apsaugos klausimais. Bus aptartos želdynų ir želdinių, priemiesčio miškų apsaugos, jų tvarkymo problemos, kiti bendrieji želdynų ir želdinių apsaugos klausimai.

Pranešimus skaitys Aplinkos ministerijos, Generalinės miškų urėdijos specialistai, Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos direktorė Rūta Baškytė, draugijos „Žaliuojanti Vilnija“ pirmininkas Evaldas Navys, Klaipėdos universiteto Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto dekanas Petras Grecevičius, Mykolo Romerio universiteto Strateginio valdymo ir politikos fakulteto prodekanė, Aplinkos politikos ir valdymo katedros profesorė Vida Motiekaitienė ir kitų mokslo įstaigų atstovai.

Numatytos diskusijos, konferencijos aptarimas, rezoliucijos priėmimas, bus demonstruojami 9 stendiniai pranešimai.

Konferencija vyks Generalinės miškų urėdijos patalpose (A. Juozapavičiaus g. 9, Vilnius), salėje cokoliniame aukšte. Konferencijos pradžia - 9 val. 30 min.


Šiame straipsnyje: želdiniaikonferencija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių