Quantcast

Vilniuje sučiuptas į butą bandęs įsibrauti vyriškis

Sostinės policija sulaikė į butą bandžiusi įsibrauti asmenį.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad Patrulių rinktinės pareigūnai trečiadienį 12 val. 16 min. gavo pranešimą, kad Vilniuje, Laisvės prospekte, į gyvenamojo namo butą bando patekti vyriškis.

Prieš bandydamas įsilaužti ir sugadindamas buto durų spyną, įsibrovėlis ilgai skambino durų skambučiu, tačiau buto savininkas nepriėjo ir neįsileido pašaliečio.

Jau išgirdęs įsilaužimo garsus, buto savininkas iškvietė policiją, o operatyviai atvykę pareigūnai įvykio vietoje sulaikė įtariamąjį. Jis buvo apklaustas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. penktajame policijos komisariate.


Šiame straipsnyje: vagisįsibrovimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

is UK

is UK portretas
Kodel tik apklaustas? Kodel neuzdarytas ? Ar bent pirstu atspaudus paeme? Reiketu uzdaryti porai menesiu, o jo foto ideti i visus laikrascius ir palaukti, ar neatsilieps nukenteje nuo to ilgapirscio.

juozas

juozas portretas
Na ir kas kad sulaikytas? Na ir kas kad apklaustas? Nekaltas nes nieko nespėjo pavogti. Laimingas tik šeimininkas, kad apsaugojo savo turtą, bet jau geriau būtų pats davęs plėšikui per galvą su pagaliu - būtų geresnė pamoka plėšikui negu apklausa policijoj.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių