Quantcast

Vilniuje, prie Baltojo tilto, atsiras naujas sporto aikštynas

Vilniaus savivaldybė pradėjo prie Baltojo tilto esančio sporto aikštyno rekonstrukciją, kurią planuojama baigti iki 2019 metų birželio.

Savivaldybė skelbia, kad naujame aikštyne atsiras 9 paplūdimio tinklinio aikštelės, kurios bus aptvertos apsauginiu tinklu, o šalia aikštelių bus įrengtos laisvalaikio bei poilsio zonos.

Be to, viena iš paplūdimio tinklinio aikštelių bus pritaikyta profesionaliems tarptautiniams turnyrams – aikštelę sups tribūnos, bus įrengti persirengimo kambariai su dušais ir spintelėmis.

Kitas rekonstruojamo aikštyno akcentas – 3 dvipusės krepšinio aikštelės, šalia kurių bus įrengtos ir žiūrovams skirtos vietos.

Kiek arčiau Baltojo tilto ketinama įrengti naują riedutininkų parką, taip pat ir dvi vaikų žaidimų aikšteles, netoli jų – lauko gimnastikos ir treniruoklių aikštelės.

Anot savivaldybės, zonoje tarp Žaliojo ir Baltojo tiltų bus suformuota terasa su apšvietimu bei saugi nuovaža į krantinę, taip pat atsiras ir pontoninė prieplauka.

Kitoje Baltojo tilto pusėje – poilsio zonoje – savivaldybė žada įrengti lauko kavinę bei baidarių įlanką.

Aplink Baltąjį tiltą esančių erdvių atnaujinimas yra vienas iš dešiniosios Neries krantinės rekonstrukcijos etapų.

Iki 2019-ųjų pabaigos žadama visiškai atnaujinti krantinę nuo Tuskulėnų dvaro iki Žaliojo tilto. Viso projekto vertė siekia daugiau nei 6,5 mln. eurų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Super
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių