Quantcast

Vilniuje prie Baltojo tilto atsidarys nauja vyninė „Vinchenso“

Jau spalio 8 dieną Vilniaus centre prie pat Baltojo tilto duris atvers naujos koncepcijos vyninė „Vinchenso“, kurios laisva aplinka primena vyno sandėlį.

Originali savo interjeru ir siūlomu meniu nauja vyno gerbėjų erdvė labiausiai išsiskiria patraukliomis kainomis ir vyno išrinkimo koncepcija. Svarbiausias žodis čia skiriamas klientams – jie spręs, kuriuo vynu išties verta prekiauti.

Jau antrąjį spalio ketvirtadienį vyno sandėliu paverstoje vyninėje galės apsilankyti kiekvienas norintis. Originalus interjeras sukuria neįpareigojančią atmosferą – galima įsigyti vyno buteliuose, kuris sukrautas čia pat, ant sandėlinių padėklų, visur puikuojasi ryškūs vyndarių štampai ir kita sandėlio atributika. Atidarymo dieną pirmųjų svečių laukia vyno ir užkandžių degustacijos, įdomūs ir naudingi pasakojimai apie vyną, nuotaikinga DJ muzika ir dar daugiau netikėtumų. Tačiau savo klientus „Vinchenso“ pasiryžęs stebinti ne tik per atidarymą.

Didžiausia klientams siūloma naujovė – „Kamščio“ pasiūlymas. Vyno sandėlyje „Vinchenso“ vyną galima pirkti buteliais, o perkant dėžėmis suteikiama net 10 proc. nuolaida. Tačiau svarbiausia, kad nusipirktu vynu galima mėgautis vietoje – jaukioje aplinkoje. Tereikia sumokėti papildomą 5 litų „Kamščio“ antkainį. Vyno sandėlio atstovai didžiuojasi galėdami pasiūlyti draugiškiausią antkainį, mat jis yra nekintantis, o kitose vyninėse taikomas procentinis mokestis, kuris priklauso nuo vyno kainos.

„Vinchenso“ produkciją siūlys importuotojų kainomis - vyno butelis kainuos nuo 12 litų. Norintiems vyną gerti taurėmis bus siūlomi 3 pilstomi raudoni, 3 balti ir 1 putojantis vynas – nuo 5 litų už taurę. Vyno sandėlio įkūrėjai tikina, kad „Vinchenso“ išstums alų iš pigiausio gėrimo pozicijos ir ant pjedestalo užkels vyną.

„Mes nesiekiame būti dar viena eiline vynine. Siekiame sukurti tokią aplinką, kurioje kiekvienas vyno gerbėjas jaustųsi nevaržomai ir jaukiai. Nepažadame rūsio storomis mūro sienomis. Nežadame gausybės įmantrių gurmaniškų patiekalų. Svarbiausia, ką galime pažadėti, kad čia grįšite dar kartą, nes ši vieta bus kitokia“, – netradicinės koncepcijos vyninę pristato Londono vyninėje dirbusi ir iš ten vyno kultūros patirties atsivežusi „Vinchenso“ vadovė Sandra Stirbytė.

„Vinchenso“ klientai bus įtraukti į vynų vertinimo procesą, nes tik mėgstami ir lankytojų įvertinti vynai bus laikomi ir sandėliuojami. Pristatomas išties gausus vyno asortimentas - net 100 rūšių iš įvairiausių pasaulio kampelių: senojo pasaulio vyndariai iš Prancūzijos, Italijos, Ispanijos, Portugalijos, Vokietijos, Vengrijos, naujojo pasaulio – Čilės, Argentinos, JAV, Pietų Afrikos, Australijos, Naujosios Zelandijos ir kitų.

„Turėsime tiek populiarių, visiems žinomų vynuogių ir regionų vynų, tiek išskirtinių vynuogių mišinių specialiai tiems, kurie ieško neįprasto skonio. Asortimentas bus dinamiškas ir nuolat besikeičiantis, atsižvelgiant į klientų pomėgius ir skonį“, – žada „Vinchenso“ vadovė Sandra Stirbytė.

Prie tauriųjų gėrimų bus galima išsirinkti kruopščiai pritaikytų užkandžių. Vyninė pateiks įvairių kietųjų, minkštųjų, pelėsinių sūrių, naminių marinuotų alyvuogių bei naminių tapenadų, rūkytos, vytintos mėsos gaminių, saulėje džiovintų pomidorų bei kitų daržovių. Kasdien bus pateikiama ir po vieną karštą patiekalą – nuo rytietiškos iki ispaniškos virtuvės. Kadangi, per dieną bus tik vienas karštas patiekalas, „Vinchenso“ garantuoja ypatingai greitą aptarnavimą visiems skubantiems, taip pat siūlo prie patiekalo priderintą vyną už specialią kainą.

Išskirtinis vyno sandėlio interjeras leis nusikelti į paslaptingą vyno pasaulį. Vis dėlto „Vinchenso“ originalumas nenustelbia komforto – patogios sofos ir minkštasuoliai kvies atsipalaiduoti, aukšti stalai ir kėdės sukurs laisvo ir lengvo bendravimo atmosferą, o dideli vitražiniai langai leis pasvajoti besigrožint Neries vaizdais.

Jaukią vyno bendruomenę norintis suburti „Vinchenso“ (Upės g. 6, šalia Baltojo tilto „Mambopizza“) vyno sandėlis pirmųjų svečių laukia jau spalio 8 dieną (ketvirtadienį), malonių staigmenų kupiname atidaryme. 

Vyno sandėlis darbo dienomis veiks nuo 12 valandos iki vidurnakčio, o savaitgaliais net iki 2 valandos nakties.


Šiame straipsnyje: vyninėVinchenso

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
sudo kruva !!! maistas , kaip kiauliams . ten zmoniu net nesusirenka . Prie vieno staliuko sedejo. Kainos kosmosas!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių