Quantcast

Vilniuje ūžusi audra pridirbo sočiai

Vilniuje praūžusi audra laužė medžius ir skraidino kavinių skėčius. Šeštadienio vakarą sostinę užklupusi audra bene smarkiausiai buvo juntama miesto centre, skaitytojo nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip prie elitinio "Vilniaus vartų" komplekso vėjo šuoras lengvai nulaužia medį o šis, nutraukęs elektros laidus griūna tiesiai ant automobilio bei apgadina šalimais esantį medinį namą.

Liudininkų teigimu, audra kilo labai staigiai, vos per vieną - dvi minutes audra užklupo jai nepasiruošusias kavines, laužė bei skraidino skėčius bei staliukus, plėšė palanges.

Sostinėje pilna prilaužytų medžių, o Žalgirio gatvėje medis užvirto pravažiavimą. Prie Baltojo tilto turėjusios vykti tinklinio varžybos atšauktos iš anksto.

Gedimino prospekte kuriam laikui išsijungė gatvės žibintai.

Bendrosios pagalbos centro duomenimis nukentėjo ir viena ligoninė - ant Sapiegos gatvėje esančios gydymo įstaigos stogo užvirto medis, duomenų apie nukentėjusius kol kas negauta

Audros padariniai bus aiškūs artimiausiomis dienomis. 

Skaitytojus, turinčius informacijos bei vaizdinės medžiagos apie nuostolius, kviečiame pasidalinti nufilmuota medžiaga ir nuotraukomis. 


Šiame straipsnyje: vėtraŠkvalasaudra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Toksai vat orelis

Toksai vat orelis portretas
youtube.com/watch?v=rDaa-LtzG6I

Dovydas Pancerovas atmata

Dovydas Pancerovas atmata portretas
Gerai trenke per Audį, tikiuosi KASKO buvo?

FCB

FCB portretas
Prie Baltojo tilto tinklinio varžybos iš anksto atšauktos nebuvo, o jos buvo nutrauktos po pirmojo seto, kurį laimėjo Monika ir Ieva
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių