Quantcast

„Login“ atidarymas: prezidentė linkėjo siekti žinių ir tikėti savo šalimi

Prezidentė Dalia Grybauskaitė didžiausio Baltijos šalyse technologijų ir inovacijų festivalio „Login“ dalyviams linkėjo nuolat siekti žinių ir tikėti savo šalimi

„Tikrai esame šaunūs, reikia gebėti mylėti, vertinti save. Esame maži, bet išdidūs, orūs ir linkiu būti žingeidžiais, matyti ateitį, tikėti savo šalimi ir mus lydės sėkmė“, - trečiadienį „Login“ atidaryme kalbėjo D.Grybauskaitė.

Neseniai iš oficialaus vizito Tailande ir Indonezijoje grįžusi Lietuvos vadovė teigė, kad Lietuvos pranašumai technologijų srityje išryškėja lyginant su kitomis šalimis.

„Viską pažįsti ir supranti palygindamas. Kai gali nuotrauką iš viešbučio išsiųsti ir kankintis porą valandų, o čia gali iš bet kurio kampo per kelias minutes didžiausius failus išsiųsti, tai išsivystimo ir inovacijos lygmuo yra tikrai skirtingas. (...) Kai grįžti ir nusileidi - grynas oras, praktiškai rojus, o dar gyvena žmonės, kuriems viskas įdomu, kurie yra smalsūs ir žingeidūs, jie verti pasididžiavimo, bet toks jausmas būna gerą savaitę, po to jį labai pagadina (salėje gausūs plojimai)“, - kalbėjo šalies vadovė.

Šių metų „Login“ konferencija - jau 11-oji. Joje dalyvauja už energetikos sąjungą atsakingas Europos Komisijos pirmininko pavaduotojas Marošas Šefčovičius, „Nasdaq“ prezidentė ir generalinė direktorė Adena Friedman, tikrasis serialo „Narcos“ herojus, kovos su narkotikų prekyba agentas Steve'as Murphy (Styvas Merfis), Jungtinės Karalystės technologijų startuolio „Revolut“ įkūrėjas ir vadovas Nikolajus Storonsky.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kada

kada portretas
kada teismas atsivers landsbergio namo byla kuris nelegaliai pastatytas draustinyje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių