Quantcast

Vilniuje – Pasaulinis tiesioginių investicijų forumas

Aukščiausio lygio investicijų specialistai atvyksta tarptautinei diskusijai į Vilnių. Lietuva forume atstovaus „Naujosios Europos" regioną.

Rytoj, birželio 10 d., 8 val. Vilniuje viešbučio „Reval Lietuva“ Konferencijų centre (Konstitucijos pr. 20) prasideda Pasaulinis tiesioginių investicijų forumas („WORLD FORUM for Direct Investment 2009“), truksiantis dvi dienas.

Forume dalyvaus apie 150 aukščiausio lygio specialistų, dirbančių užsienio investicijų srityje, tarptautinių kompanijų vadovų, užsienio miestų ir regionų, investicijas skatinančių agentūrų, užsienio valstybių komercijos rūmų ir asociacijų narių, nekilnojamo turto vystymo bendrovių, teisinių ir konsultavimo įmonių atstovų.

Renginio dalyviai – pasaulinių įmonių, tokių kaip „Accenture”, „Hewlett-Packard”, „ComTrade”, „Intercell”, ,BTG”, „Firstsource”, „Lindorff”, „iSoftStone”, „RANSCOM WORLDWIDE”, „S3 International”, „Programeter” ir Electronic Arts” atstovai.

Forume bus nagrinėjami ekonominės galios pasikeitimo iššūkiai ir galimybės daugiapoliame pasaulyje, aptariamos tarptautinių įmonių pritraukimo sėkmės istorijos, pristatomi įmonių plėtros planai ir strategijos, ieškoma būdų, kaip kovoti su šiandienos ekonominiais sunkumais ir kaip užtikrinti naujas investicijas. Forumo metu bus rengiami dvišaliai susitikimai su tarptautinių bendrovių vadovais.

Dėl galimybės tapti šio renginio šeimininku tiesioginių užsienio investicijų renginių organizavimo srityje dirbanti kompanija Red Hot Locations“ derybas vedė su keliomis valstybėmis. Lietuva buvo pasirinkta kaip valstybė, atstovaujanti Naujosios Europos” regioną ir puikiai atspindinti šio regiono plėtros potencialą. Pastaruosius metus tokie forumai vyko Londone, Amsterdame, Briuselyje, Bolonijoje, Valencijoje.

Renginį organizuoja Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) drauge su Jungtinės Karalystės kompanija „Red Hot Locations“. Vilniaus miesto savivaldybė forume dalyvauja auksinio renginio rėmėjo teisėmis.


Šiame straipsnyje: investicijosforumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių