Quantcast

Vilniuje pagerbtos Pirmojo ir Antrojo pasaulinių karų aukos

  • Teksto dydis:

Vilniaus vokiečių karių kapinėse Vingio parke sekmadienį paminėta Vokietijos tautinio gedulo diena, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Minėjimo metu link centrinio memorialo Pirmajame ir Antrajame pasauliniuose karuose žuvusiems kariams atminti nusidriekė eisena, nuskambėjo Lietuvos kariuomenės orkestro atliekami Lietuvos ir Vokietijos himnai.

Krašto apsaugos viceministras Vytautas Umbrasas kartu su Vokietijos ambasadore Angelika Viets išreiškė pagarbą karų aukoms ir padėjo gėlių vainikus.

Aukų pagerbimo ceremonija vyko ir Antakalnio kapinėse, čia prie monumento Pirmajame pasauliniame kare žuvusiems vokiečių ir rusų kariams irgi buvo padėtos gėlės.

Tuomet eisena nusidriekė Lietuvos laisvės gynėjų memorialo link, kur buvo pagerbtos Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienų aukos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Iš Šiaurės Koeėjos atsišaukei? Kaip tu tenai patekai, papasakok.

ačiu inžinieriui Kestui

ačiu inžinieriui Kestui portretas
už idėjas....kursiu akumuliatorinį povandeninį neblizgantį laivą su GPS........Abšivkei korpuso ar man tiks neržavėjka?? Laukio genialaus konstruktoriaus KESTAS konsultacijos....rašyti paštu gmailo.com. ...

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip uždirbti iš Trečiojo pasaulinio karo? Tapk sukčium. Nukreipk dėmesį tų žmonių, kurie kontroliuoja gynybos pinigus (parlamentarai, prezidentai ir reguliarūs rinkėjai) su blizgančiais daiktais, pavyzdžiui, lėktuvais ar dronais, kurie aplink sukasi aplink priešo šalį, pasirengę numušti branduolinį įrenginį su raketa ar lazerio spinduliais.Kuo labiau blizga, tuo geriau. Ką paslėpti nuo patiklių klausytojų? Slėpti faktą, kad priešas gali pasigaminti pigių dyzelinių-elektrinių povandeninių laivų, kurių pagalba branduolinį įtaisą atgabentų į jūsų šalį iš netikėtos krypties. Tada artimojo atstumo lėktuvo ar drono pristatyti smūgiai su lazeriais ar raketomis yra nenaudingi. Elektriniai varikliai daro tuos pigius povandeninius laivau tikrai sunkiai aptinkamais.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių