Quantcast

Vilniuje nušniokštė liūtis: virto medžiai, degė namai, sutriko eismas

Vilniuje pirmadienio popietę trenkęs žaibas uždegė negyvenamąjį namą, ugniagesiai gavo keletą pranešimų dėl nuvirtusių medžių.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybos (PAGD) atstovė spaudai Vida Šmigelskienė, 13.23 val. gautas pranešimas, jog Zujūnų seniūnijoje, Gineitiškių kaime, Girijos g. į negyvenamą namą trenkė žaibas, pastatas užsidegė.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai ėmėsi veiksmų, kad ugnis neišplistų į gretimą pastatą, netrukus gaisrą užgesino .

Panašiu metu, gretimame Zujūnų seniūnijos Geležių kaime užsidegė ir ūkinis pastatas, jis užgesintas. Ugniagesiai aiškinasi, ar gaisrą taip pat galėjo sukelti žaibas.

Apie nukentėjusius žmones nepranešama.

Taip pat pranešta, kad Antakalnio g. 76, ties Antakalnio poliklinika šalia spaudos kiosko nuvirto medis. Tvarkymo darbų imsis savivaldybės įmonė „Grinda“.

Ugniagesiams šiandien taip pat teko skubėti į Eišiškių-Metalo gatvių sankryžą, kur susidūrė trys automobiliai – gautas pranešimas, kad vienas jų dega, tačiau nuvykus gaisro nebuvo.

Trumpa liūtis vietomis sutrikdė eismą.

"Vilniuje nušniokštė vasaros liūtis. Telefonu 1355 pranešta apie kelis užsikimšusius paviršinių nuotekų trapus Vilkpėdės seniūnijoje", - rašoma "Grindos" feisbuko paskyroje.

Po trumpos liūties Naugarduko gatvės atkarpa ties Tūkstantmečio gatve tapo nepravažiuojama.

Kaip BNS teigė Vilniaus savivaldybės įmonės „Grinda“ atstovė Dovilė Lisauskaitė, popietę pranešta apie kelis užsikimšusias nuotekų angas Vilkpėdės seniūnijoje.

Socialinių tinklų vartotojai dalinosi vaizdo įrašais, kuriuose matyti, kaip Naugarduko gatvėje, po Tūkstantmečio gatvės viaduku susikaupė vanduo, čia pravažiuoja tik sunkiasvoriai automobiliai.

Įvykio vietoje dirba „Grindos“ atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam prieš 2 valandas

tam prieš 2 valandas portretas
būkite ramus, nenuvirs į Nėrį Gedimino kalnas, viskas ten manau išmąstyta, apskaičiuota, vieninteliu tikslu, kaip kuo daugiau įsisavinti pinigėlių, ir medeliai buvo sunaikinti ir skelbiama, kad tuoj, tuoj grius, o gal aš klystu ponas Renaldai A.

Naujoji Vilnia

Naujoji Vilnia portretas
O pas mus nieko. Apsiniaukė, kažkur šalia griaudėjo. Bet kai nulijo silpnas lietutis, tai vos sudrėkino šaligatvius ir asfaltą. Dabar jau sausa. Buvo pakibęs didelis tamsus debesis, bet jau nuslinko ir dangus kiek prašviesėjo. Nebe pirmas kartas taip per kelerius metus, kai nuo jūros atslinkę debesys likusią Vilniaus dalį skandina, o pas mus vos palyja, arba išvis nieko nebūna. Ir atvirkščiai, jei debesys atslenka iš pietų-pietryčių, tai pas mus gali žemė su dangumi maišytis, o kokiame Antakalnyje gali tik nesmarkus lietus nulyti. Pastebime tokį dėsningumą.

Onute

Onute portretas
Nepersk i vandeni,nes paciam teks gerti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių