Quantcast

Vilniuje – nemokamos treniruotės jauniesiems krepšininkams

  • Teksto dydis:

Vilniaus krepšinio mokykla pradeda rengti naują projektą – nemokamas treniruotes talentingiems sostinės vaikams. Kiekvieną šeštadienį VKM sporto salėje bus rengiamos individualaus meistriškumo, krepšinio įgūdžių tobulinimo pratybos 1999 m. gimimo ir jaunesniems krepšininkams. Planuojama apimti keturias amžiaus grupes iki 2002 m. gimusių vaikų.

Į pirmąsias pratybas vaikai bus pakviesti jau balandžio 7 d. Treniruotes planuojama rengti apytikriai iki birželio mėnesio vidurio. Pasibaigus mokslo metams treniruočių krūvis galbūt bus didinamas. Vaikai turės galimybę mokytis iš tokių gerai žinomų specialistų kaip Šarūnas Sakalauskas, Gintautas Regina, buvusio krepšininko Andriaus Šležo ir kitų VKM trenerių.

„Visi mokyklos treneriai pritaria tokiam projektui. Treniruotėse mokysime svarbiausių technikos elemetų – kamuolio varymo, perdavimo, judesių, gynybos vienas prieš vieną ir t.t.“, – pasakoja G. Regina.

Praėjusių metų pabaigoje VKM jau rengė panašaus pobūdžio treniruotes, trukusias tris dienas – tai bus savotiškas šio projekto tęsinys.
„Pabandėme, pamatėme, kad tai naudinga, sulaukėme gerų žaidėjų atsiliepimų. Tikiu, kad mokyklos treneriai aktyviai prisijungs prie projekto ir dalinsis savo patirtimi, nes kuo žaidėjai gauna daugiau informacijos iš įvairių trenerių, tuo yra geriau“, – mano G. Regina.

Treniruotės vyks VKM sporto salėje, Birželio 23-iosios gatvėje, Vilniuje. Visa informacija bus skelbiama oficialiame mokyklos internetiniame puslapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių