Quantcast

Vilniuje naują programą pristatys R. Claydermanas

Romantiškasis prancūzų pianistas Richardas Claydermanas yra laikomas populiariausiu instrumentinės muzikos atlikėju. Koncertinio turo Baltijos šalyse ir Rusijoje metu gražiausias melodijas jis dovanos ir vilniečiams.

Jau keletą metų garsus pianistas bendradarbiauja su Lietuvos muzikais. R.Claydermano koncertuose galima išvysti muzikantes iš geriausių mūsų šalies orkestrų: Lietuvos nacionalinio simfoninio, Lietuvos valstybinio simfoninio bei Operos ir baleto teatro orkestro. Ir šį kartą, rengdamasis koncertiniam turui, jis pakvietė jame dalyvauti Lietuvos menininkes.

Galbūt nėra pasaulyje žmogaus, kuris nebūtų girdėjęs R.Claydermano atliekamos raminančios ir padedančios atsipalaiduoti muzikos. Jo atliekami kūriniai dažnai skamba lėktuvuose, viešbučių liftuose, supermarketuose. Kai kurie kritikai jį net vadina „lifto muzikantu“, tačiau R.Claydermano dėka milijonai žmonių visame pasaulyje pamėgo fortepijoninę muziką.

Kovo 10-ąją, Vilniuje, Kongresų rūmuose, jis pristatys savo naująją programą. O šalia populiariausių kūrinių, tokių kaip „Ballade pour Adeline“, skambės J.Lenono, P.Makartnio, A.L.Weberio, B.Joelo ir kitų autorių gražiausios melodijos.

VIETA: Kongresų rūmų salė,
LAIKAS: kovo 10 d. 19 val.
KAINA: 99-220 Lt.


Šiame straipsnyje: Claydermanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių