Quantcast

Vilniuje koncertuos Eros Ramazzotti

Romantiškasis italas Eros Ramazzotti koncertuos Lietuvoje. Daugybės visą pasaulį užavėjusių baladžių autorius ir atlikėjas lapkričio 7 dieną surengs vienintelį pasirodymą Vilniuje.

Rudeniškas mūsų žiūrovų nuotaikas Eros Ramazzotti praskaidrins naujausiais savo kūriniais o taip pat pop muzikos klasika tapusiomis dainomis.

2008-aisiais, sugrįžęs po itin sėkmingo koncertinio turo Australijoje, Eros Ramazzotti vėl pasinėrė į kūrybinius ieškojimus. Šiuo metu atlikėjas įrašinėja naują albumą, kuris dienos šviesą turėtų išvysti metų pabaigoje – naujausius Eros Ramazzotti kūrinius išgirs ir  Lietuvos žiūrovai lapkritį Vilniuje įvyksiančiame koncerte.

Kol kas visos su naujausiu Eros Ramazzotti dainų rinkinių susijusios detalės kruopščiai slepiamos, tačiau populiarus dainininkas neslepia, kad, kaip ir anksčiau, didžiausia jo įkvėpėja išliko meilė. „Meilė visuomet buvo ir bus mano kūrybos pagrindas. Dar nenorėčiau atskleisti, kokias dainas įtrauksiu į šiemet pasirodysiantį albumą. Muzika, kaip ir meilė, yra labai neracionalus dalykas. Kol darbas nėra baigtas, niekuomet negali žinoti, kas iš to išeis“, - Italijos žurnalistams pasakojo Eros Ramazzotti.

Eros Ramazzotti – vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje, pardavęs milijonus albumų, sukūręs kelias dešimtis populiariosios muzikos klasika pripažintų hitų. Jis yra vienintelis italas, kuriam suteikta garbė koncertuoti prestižinėje Niujorko „Radio City“ muzikinėje arenoje, kur pasiklausyti sensaciją sukėlusių melodijų susirinko daugiatūkstantinė žiūrovų minia. 9 dešimtmetyje Eros Ramazzotti aplankęs pripažinimas neblėsta iki šiol.

Dainininkas yra ypač populiarus Vokietijoje, Meksikoje, Argentinoje ir, be abejo, gimtojoje Italijoje. Eros Ramazzotti išleido 14 studijinių albumų ir dainų rinkinių, visame pasaulyje pardavė daugiau nei 20 milijonų įrašų. Per savo karjerą atlikėjas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti, ir daugeliu kitų.


Šiame straipsnyje: Ramazzotti

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių