Quantcast

Vilniuje duris atveria nauja pradinė mokykla „Žiniukas“

Vilniuje rugsėjo mėnesį duris atveria nauja pradinė ir neformaliojo vaikų ugdymo mokykla „Žiniukas“, kurioje bus suteikiamas pradinis išsilavinimas bei rengiami meniniai ir kūrybiniai užsiėmimai vaikams nuo 4 m.

Nuo liepos mėnesio jau vykdomas priėmimas į 1, 2, 4 klases  ir į  priešmokyklinę grupę 5-6 m. vaikams.

„Žiniukas“ direktorės Ingridos Ramanauskienės teigimu, tai kitokia mokykla, kurioje kiekvienas vaikas ugdomas individualiai ir tik mažose iki 12 vaikų grupėse.

„Vadovaudamiesi vizija „vaikai gali daugiau“, visų pirma siekiame atskleisti vaiko galimybes, sukurti jam norą bei įgūdžius mokytis, pažinti ir bendrauti. Mūsų mokykloje kiekvienas vaikas bus ugdomas taip, kad išmoktų pažinti pasaulį ir atrasti dėsnius ir sąryšius tarp mokymosi ir aplinkos“, - sako I.Ramanauskienė.

Vilniaus Žirmūnų rajone įsikūrusios pradinės mokyklos „Žiniukas“ direktorės teigimu, mokykloje pamokos prasidės 8.30 val., tačiau tėvų patogumui vaikai mokykloje galės būti nuo 7.30 iki 17.30 val. „Po pamokų organizuosime turiningą vaikų laisvalaikį, kartu suteikdami tėvams galimybę vaikus atvežti ir paimti iš mokyklos jiems patogiu laiku“, - sako I. Ramanauskienė.

Pradinė mokykla „Žiniukas“ ugdymo veiklą vykdo pagal Lietuvos valstybinę ugdymo programą. Pirmaisiais metais mokykloje mokysis iki 20 mokinių ir dirbs 6 mokytojai.  Mokymas kainuoja 4500 Lt už mokslo metus.

Mokykla „Žiniukas” taip pat rengia neformalaus vaikų mokymo užsiėmimus. Popiet ir vakarais vyks įvairių lygių anglų kalbos pamokos, vaikai galės atskleisti savo talentus ir lavinti įgūdžius teatro studijoje, vokalo pamokose, vaikų muzikos grupėje, piešimo ir rankdarbių pamokose.


Šiame straipsnyje: žiniukas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių