Quantcast

Vilniuje degė statomas „Swedbank" pastatas

Trečiadienio vidurdienį užsidegė naujai statomo „Swedbank" pastato Konstitucijos pr. stogas. Šiuo metu įvykio vietoje dirba didžiulės gaisrininkų pajėgos.

„Swedbank“ Komunikacijos skyriaus vadovė Jorūnė Juodžbalytė patikino, kad incidento metu niekas nenukentėjo, o bankas materialinės žalos nepatyrė.

Kaip portalą informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas Vladas Rakštelis, nuo pranešimo gavimo per kelias minutes atvykusios šešios gaisrininkų mašinos pirmiausiai patikrino pastato stogą, tačiau ugnis ten jau buvo sustabdyta.

Į vietą taip pat buvo atsiųsti policijos pareigūnai, kurie apribojo patekimą į pastatą.

Beveik po pusvalandžio ugniagesiai nustatė galimą gaisro priežastį. Jų teigimu, ant statomo banko stogo pradėjo degti apšiltinimo vata. Tai ugniagesiai išsiaiškino nuardę dalį skardinių pastato stogo konstrukcijų.


Portalas primena, kad tai jau ne pirmasis incidentas statomame banko pastate. Vasario mėnesį statybose, sulūžus pastoliams, iš septynių metrų aukščio nukrito du statybininkai. Nelaimės metu nukentėjo du statybininkai: 30-metis A. M. atsipirko dešinės kojos lūžimu. 21-erių E. S. medikai įtaria dubens kaulų lūžimą, pažeistas jo stuburas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių