Quantcast

Vilniuje darbą nuo ketvirtadienio pradės privatūs vežėjai

  • Teksto dydis:

Vilniuje jau šį ketvirtadienį į gatves išvažiuos įmonės „Ridvija“ autobusai, kurie dirbs trimis maršrutais: 9 Zuikių g. – Agrastų g., 20 Žemieji Paneriai – Mūrinė Vokė – Lazdynai, 28 Žemieji Paneriai – Grigiškės. Nuo kitos savaitės „Meteorit turo“ autobusai  važinės 40 Fabijoniškės – S.Stanevičiaus – Centras maršrutu. Dar dviems vežėjams konkursus planuojama skelbti pakartotinai.

Pirmojo privataus vežėjo „Ridvija“ autobusai sostinės gatvėse pasirodys jau šį ketvirtadienį. Nuo lapkričio 7 dienos 20 ir 28 maršrutu keleivius veš ir daugiau autobusų: 20 maršrute dirbs 4 autobusai (iki šiol - 2 autobusai), 28 maršrute – 2 autobusai (iki šiol - 1 autobusas). Tuo tarpu su įmone „Meteorit turas“ šiandien buvo pasirašyta sutartis. Planuojama, kad šio privataus vežėjo transporto priemonės sostinės gatvėse pasirodys nuo lapkričio 15 dienos.

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ dar liepos mėnesį skelbė keleivių pervežimo vietinio reguliaraus susisiekimo maršrutais paslaugos pirkimo konkursą. Kol kas dar nėra paskelbti nugalėtojai dviejuose iš keturių skelbtų maršrutų paketų. Šiuos konkursus planuojama skelbti pakartotinai. 

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad keleiviai, neturintys Vilniečio kortelės ir jos nepapildę norimais e.bilietais arba neturint lėšų e.piniginėje, važiavimo bilietą galės nusipirkti iš vairuotojo. Šių transporto priemonių vairuotojai prekiaus įprastais įmonės „Susisiekimo paslaugos“ pagamintais popieriniais bilietais, kuriuos keleiviai privalės pažymėti mechaniniu žymekliu (komposteriu). Taip pat keleivius kaip ir įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ autobusuose ir troleibusuose kontroliuos „Susisiekimo paslaugų“ kontrolieriai.

Privatūs vežėjai privalės dirbti pagal iš anksto paskelbtus tvarkaraščius, laikytis Kelių eismo taisyklių. Tvarkarasčiai kaip ir iki šiol skelbiami viešojo transporto stotelėse, internetinėje svetainėje www.vilniustransport.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maillot basket

maillot basket portretas
I am content to find your distinguished way of creating the put up. Now you make it easy for me to understand and apply the idea. maillot basket http://maillot-rugby.greatbyeight.net

zioma

zioma portretas
a vilniuj kap bus ?ir stavkes ar jau ir bus algos ?

zioma

zioma portretas
kaune tai tik nuo liepos 1d bus taip.----- nauji marsrutai , naujos masinos,mokamos algos ir atostoginiai , atostogos tik vasara palangoje ir 8 darbo valandos , aciu mieli ponai , uzteks vergaut be algos ir dirbt po 15-16 valandu per diena uz stavke
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių