Quantcast

Vilnietis kanapes augino balkone

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai per vieną dieną sulaikė net tris narkotikų platintojus, pas kuriuos rado heroino, džiovintų kanapių ir jų dalių, „Clonazepam“ ir „Subaxen“ tablečių.

Žemaitės gatvėje pareigūnai sulaikė 33 metų vilnietį savo buto balkone auginusį kanapes. Vyras ne tik pats jas vartodavo, bet aprūpindavo ir draugus. Tai matyti ir iš jo mobiliajame telefone rastų žinučių, kuriose, draugai prašo parūpinti dozę.

Kanapių augintojas buvo pristatytas į policijos komisariatą, jo augintos kanapės bus sunaikintos.

S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje pareigūnai sulaikė 26 metų A.V., pas kurį rastos ir paimtos kelios „Clonazepam“ ir „Subaxen“ tabletės.

Tikrindami informaciją apie grupę asmenų, aktyviai platinančių narkotikus jaunimui bei nevengiančių psichoaktyvias medžiagas siūlyti bendrojo lavinimo mokyklų prieigose, Viršuliškių gatvėje pareigūnai sulaikė 19 metų A.M. ir 27 metų A.Z. Pas sulaikytuosius rasta heroino.

Vilniaus apskrities VPK pareigūnai per šešis šių metų mėnesius sėkmingai iššaiškino daugiau nei 310 nusikaltimų, susijusių su neteisėta narkotikų apyvarta. Nemažai informacijos apie narkotikus platinančius asmenis gauta iš gyventojų.


Šiame straipsnyje: Vilnius narkotikai platintojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių