Quantcast

Vilnietis įspėja: populiariuose saldainiuose – kirmėlės

  • Teksto dydis:

Vilniuje gyvenantis Sylvester Matthew Jusel socialiniame tinklalapyje pasidalijo vaizdo įrašu, kuris tikriausiai nuliūdins daugelį populiarių saldainių mėgėjų.

„Dėmesio! „Ferrero Rocher“ mėgėjai! Šiandien parduotuvėje nusipirkau, taip sakant, kažką saldaus“, – daugybės komentarų sulaukusį įrašą pradeda jis.

Vaikinas pasakoja, kad vos tik pradaręs popierių, į kurį buvo įvyniotas saldainis, pastebėjo, kad kažkas ne taip.

„Vaizdo įraše viskas matosi. Dalijamės su kitais, būkite atidūs!“, – apie iš saldainio šliaužančius gyvius perspėja vilnietis.

Vaizdo įraše aiškiai matoma, kaip iš pačio saldainio vidurio iššliaužia kirmėlės. 

Netrukus įrašas sulaukė daugybės komentarų, kuriuose vieni piktinasi saldainių gamintojais, o kiti – jų laikymo sąlygomis.

„Čia kandžiai. Visuose parduotuvėse jų pilna, ypač kruopose“, – tarsi dar vieną galimą pavojų įvardija Olga.

„Papildomi baltymai niekada niekam nepakenkė“, – bandė šmaikštauti Deividas.

„Čia ne gamintojo klaida. Kartais taip jau nutinka, dėl neaiškių priežasčių. Pilietiški žmonės turėtų pasakyti parduotuvės administracijai, kad ši partija būtų kuo greičiau išimta iš prekybos“, – patarimu pasidalijo Tatjana.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Sakot,kandziai? O jus prieikite prie sveriamu riesutu ir dziovintu vaisiu,ten pilna skraidanciu kandziu. Ar toks produktas gali buti pardavinejamas? I saldaini pardavejas neilis,o sveriamus riesutus,kuriu kainos baisios, pardavineti su parazitais galima? Kur tie tikrintojai,kai ju reikia!

mindaugas

mindaugas portretas
Baltymai sveikiau uz cukru.

gyvena kirmelyte-produktas neuzterstas......

gyvena kirmelyte-produktas neuzterstas...... portretas
O as pasakysiu, jeigu gyvena kirmeliukas, vadinasi nera chemijos, produktas sveikas....prisiminkim obuolius.Tik svariuose kaime uzaugintuose be purskimo chemikalu ouoliukuose rasdavome kirmelaite. Raskite parduotuiniame obuolyje kirmelyte? Butu sensacija.....kirmelyte rado....oi.oi, kokia beda....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių