Quantcast

Vilniečiams – informacija apie daugiabučiuose suvartotą šilumą

Nuo šiol vilniečiai gali palyginti savo daugiabučiuose suvartotos šilumos energijos kiekį su panašių Vilniaus namų mažiausiu ir vidutiniu šilumos energijos suvartojimu. Tai padaryti miestiečiai gali, užsukę į sostinę šildančios įmonės „Vilniaus energija“ interneto svetainę. Joje - išsami 2008-2009 m. šildymo sezono ataskaita.

„Namų šildymo efektyvumo palyginimas leidžia praktiškai įvertinti savo daugiabučio būklę viso Vilniaus namų ūkio kontekste. Tikimės, kad tokia galimybė labiausiai šilumą švaistančių namų gyventojus paskatins susirūpinti šilumos energijos taupymu, o tuo pačiu – išlaidų šildymui mažinimu“, - sakė „Vilniaus energijos“ komercijos direktorius Rimantas Germanas.

Individualią šilumos energijos suvartojimo ataskaitą galima rasti prisijungus prie „Vilniaus energijos“  elektroninio aptarnavimo centro, veikiančio interneto svetainėje www.vilniaus-energija.lt.

Kiekvienas vilnietis individualioje ataskaitoje ras savo buto suvartotos šilumos energijos duomenis 2008-2009 m. šildymo sezono metu, palygintus su 2007-2008 m. šildymo sezonu.

Ataskaitoje pateikiami ir viso daugiabučio namo šilumos suvartojimo duomenys 2008-2009 m. šildymo sezono metu. Šalia nurodomi ir  analogiškų Vilniaus daugiabučių, suvartojančių mažiausiai ir vidutiniškai šilumos energijos, duomenys. Vilniečiams taip pat pateikiami šilumos energijos naudojimą įtakojantys duomenys apie vidutinę kiekvieno šildymo mėnesio oro temperatūrą, nurodomas net vidutinis vėjo greitis.


Šiame straipsnyje: Vilniaus energija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių