Quantcast

„Vilniaus vandenys“ vandenį atpigins nuo spalio

  • Teksto dydis:

Viena didžiausių Lietuvoje vandens tiekimo įmonių „Vilniaus vandenys“ nuo spalio pradžios sumažins vandens kainą vartotojams.

„Vilniaus vandenų“ vadovas Aidas Ignatavičius sako, kad įmonė veikia efektyviau, jos viešieji pirkimai leidžia sutaupyti, be to, šiemet parduota pagrindinė būstinė. Visi šie veiksniai, anot jo, sudaro galimybes atpiginti paslaugas.

Nuo spalio 1 dienos daugiabučių gyventojams kaina mažės 20,5 proc. iki 1,36 euro už kubą, individualių namų - 21,1 proc. iki 1,28 euro.

2016 metų pabaigoje įmonės valdyba patvirtino naują bazinių kainų projektą. Naujoms kainoms Vilniaus miesto ir rajono savivaldybės pritarė liepą, Šalčininkų ir Švenčionių - rugpjūtį.

Paskutinį kartą bendrovės paslaugų kainos keitėsi 2014 metų gegužę. Kainų komisija tuomet vienašališkai nustatė gerokai aukštesnes kainas: daugiabučių gyventojams vanduo brango 34,6 proc., namų savininkams - 22 proc.


Šiame straipsnyje: Vilniaus vandenys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kaune viskas pradėjo brangti vadovaujant oligarchui. Transportas yra brangiausias Lietuvoje, merui tai nesvarbu nes jis važinėja su prabangiomis mašinomis. Vandens kaina Kaune buvo mažiausia, o dabar Vilnius turi mažiausią kainą. Ruošiama Kaune pakelti šilumos, atliekų surinkimo ir vandens kainas. Reiks eiti ir vėl kovoti, kaip kovojome dėl kertamų medžių. Mums kauniečiams yra svarbiau ne asfaltas, o komunalinės išlaidos, kurios kerta mums per kišenę. Gaila, kad oligarchai to nejaučia.

O kodėl Kaunas

O kodėl Kaunas  portretas
nepigina vandens, jug Kauno vandenys ir Kauno švara priklauso Kauno savivaldybėj, o savivaldybėj dar yra toks meras, kuris vadinasi Visvaldas Matijošaitis. Tai va koks ,, geras" Kauno meras kauniečiams, kurį jie išrinko , o jis jiem špygą taukuotą rodo ir juokesi iš jų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių