Quantcast

Vilniaus tarybą papildys ir žinomi meno žmonės

  • Teksto dydis:

Po sekmadienį vykusių savivaldybių tarybų rinkimų Vilniaus tarybą turėtų pasipildyti žinomais meno žmonėmis.

Po sekmadienį vykusių savivaldybių tarybų rinkimų Vilniaus tarybą turėtų pasipildyti žinomais meno žmonėmis.

Kaip rodo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) skelbiami duomenys, sostinės tarybos nariais išrinkti aktoriai Violeta Podolskaitė ir Gediminas Storpirštis, kūrybinių industrijų centro „Menų spaustuvė“ Vilniuje direktorius Audronis Imbrasas, žurnalistė Aušra Maldeikienė.

Vilniaus miesto taryboje dirbti turėtų garsus advokatas Rimas Andrikis, krepšinio ekspertas Linas Kvedaravičius, Vilniaus rajono - Europos parko įkūrėjas Gintaras Karosas.

Kai kurioms įžymybėms savivaldybių rinkimai nebuvo tokie sėkmingi. Į Kauno miesto tarybą nepateko šokėjas Saulius Skambinas, TV laidų vedėjas Gediminas Juodeika. Už borto liko su konservatoriais į Klaipėdos rajono savivaldybės tarybą kandidatavęs dainininkas Andrius Rimiškis. Jis po reitingavimo iš 13 vietos kandidatų sąraše nukrito į 19.

Į Šiaulių miesto savivaldybės tarybą kol kas nepatenka aktorius Aurimas Žvinys. Jį rinkėjai sąraše pakėlė iš aštuntos vietos į trečią, todėl jeigu kuris nors iš dviejų pagal Valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą išrinktų politikų atsisakytų mandato, jis tektų A.Žviniui.

Klaipėdos taryboje kol kas nedirbs aktorė Virginija Kochanskytė ir sportininkas Ramūnas Vyšniauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių