Quantcast

Vilniaus socialdemokratams vadovaus G. Paluckas

Sostinės socialdemokratų pirmininku tapo Vilniaus vicemeras Gintautas Paluckas.

Dvejų metų kadencijai į šias pareigas jis išrinktas šeštadienį vykusioje Lietuvos socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus ataskaitinėje-rinkiminėje konferencijoje.

Iš viso šio posto siekė keturi kandidatai: G.Paluckas, laikinas skyriaus pirmininkas Algirdas Markevičius, taip pat Alfonsas Brazas ir Artūras Skardžius, BNS informavo skyriaus sekretoriato atstovai. Po slapto balsavimo nugalėtoju paskelbtas G.Paluckas.

Vilniaus socialdemokratai nuolatinio vadovo neturėjo nuo praėjusių metų spalio, kai mirė tuometinis skyriaus pirmininkas, sveikatos apsaugos ministras Juras Požela. Laikinu skyriaus vadovu nuo lapkričio buvo paskirtas A.Markevičius.

G.Paluckas yra vienas iš kandidatų į Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkus.

„Vilnių savo vizija jau įtikinau, bandysiu ją nešti ir toliau“, - BNS sakė politikas, savo viziją trumpai apibūdinęs kaip „visą apimantį partijos atsinaujinimą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA, Y-ha-ha

NA NA, Y-ha-ha portretas
Dar kartą tenka priminti, jog socdemai ir TS - kaip šunelis su kate. Jų politika, jų požiūriai į Lietuvos gyvenimą - kaip diena nuo nakties. Tas aišku kiekvienam. Todėl neaišku, kodėl socialdemokratų padarytos klaidos prikergiamos Tėvynės Sąjungai. Juk Gabrielis kritikuoja Olieką , Bernotėną, Butkievičių, Bradauskius. O NA NA vis atžiagaris - kaip čekistas - vis atvirkščiai. O juk Pūkas - Paksiaus partijos narys, Paluckis - iš socialdemokratų. Tai kodėl NA NA taip nesiorientuoja ?

Gemokratas socialistas

Gemokratas socialistas portretas
Na, gal dabar tikrai iš socialkapitalistų pereis į europinius socialdemokratus. Tie visi butkievičiai, olekievičiai, bernotauskiai. bradauskiai buvo socialdemokratijos parodija - liberalsocialistai. Jų dainelė sudainuota. Aleliuja..

is

is portretas
viso naikint sia /partija/ nes tai komunistu liekanos ir tik per juos salis nusmuko iki0 kaip patys kitu saskaita bujoja ir ciniskai lenda i valdzia nors nepageidaujami.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių