Quantcast

Vilniaus senjorams padovanota per 8 tūkst. kavos puodelių

  • Teksto dydis:

Baigėsi tradicinė, 18-oji gerumo akcija „Susitikim prie kavos puodelio“ – net 85 Vilniaus kavinės, restoranai, viešbučiai ir kepyklėlės dovanojo senjorams daugiau kaip 8 tūkst. puodelių arbatos arba kavos. Akcija vyko nuo lapkričio 25 iki sausio 6 dienos.

„Labai malonu stebėti, kaip ši akcija iš tiesų sujungia senyvo amžiaus žmones ir leidžia jiems susipažinti ir pabendrauti. Jei užsukę į restoraną senjorai pastebėdavo kitus kavą gurkšnojančius senjorus, prie jų prisijungdavo ir kartu užsisakę vieną kitą desertą ar užkandį šnekučiuodavosi. Patys senjorai drąsūs, pasipuošę, optimistiški, tikrai džiaugėmės galėję praskaidrinti jiems sekmadienius“, – pasakojo akcijoje dalyvavusio restoranų tinklų „Fortas“ ir „Etno dvaras“ atstovai.

Šiemet daugiausiai – net 1,4 tūkst. puodelių – išdalino restoranų tinklas „Can Can pizza“, kuriam priklauso ir kavinės „Caif Cafe“ bei „Delano“. 1,1 tūkst. puodelių šilto gėrimo senjorams padovanojo „Huracan Coffee“ – šis tinklas akcijoje dalyvauja jau keleri metai iš eilės ir visada pasižymi dideliu aktyvumu vaišinant senjorus. Pasak „Huracan Coffee“ atstovų, kaip visada per šias akcijas būna daug istorijų ir geros nuotaikos, o pati iniciatyva yra puikus būdas prasmingai užbaigti metus.

Ne pirmus metus akcijoje dalyvaujančio restorano „Marceliukės klėtis“ darbuotojai pasakojo, kad pas juos pasivaišinti atėję senjorai ne tik mėgaudavosi šiltu gėrimu, bet ir uždainuodavo.

„Tai graži ir miela akcija, visi senjorai buvo patenkinti vaišėmis. Šiais metais pastebėjome, jog dažniau senjorai susirinkdavo į vieną kompaniją, pabendraudavo, o kartais net ir liaudiškų dainų padainuodavo. Esame iš tiesų labai laimingi prisidėję prie šios akcijos“, – džiaugėsi akcijoje dalyvavęs restoranas.

Kelios kavinės senjorus pavaišindavo ne tik kava ar arbata, bet ir skanėstais. Kavinė „Meat Lovers Pub“ atvykusius senjorus lepino imbieriniais sausainiais, restoranas „Balzac“ – savo gamybos įvairių rūšių sausainukais. O desertinė „Sugarmour“ –  delikatesiniais sausainiais „macarons“. Desertinės atstovai labai džiaugiasi iniciatyva ir teigia, kad akcija itin motyvuoja daryti gerus darbus.

Susitikti linksmai ir nuoširdžiai pabendrauti bei pasivaišinti puodeliu šilto gėrimo buvo galima kiekvieną sekmadienį, kai kurios kavinės kvietė susitikti ir šeštadieniais. Visos akcijoje dalyvavusios kavinės, restoranai ir kitos įstaigos džiaugiasi proga suteikti garbaus amžiaus vilniečiams gerumo ir šilumos pilnų akimirkų, dėkojo už progą prisijungti prie gražios iniciatyvos ir žadėjo prie akcijos prisijungti ir kitąmet.

Prie 18-osios gerumo akcijos „Susitikime prie kavos puodelio“ prisijungė: „Agotos gryčia“, „Amatininkų užeiga“, „Balzac“, „Beigelistai“, „Botanique“, „Briusly“, „Caif Cafe“, „CanCan Pizza“, „Charlie pizza“ „Comfort Hotel LT“, „Cozy“, „Daily“, „Delano“, „Etno Dvaras“, „Formosa“, „Fortas“, „Green Park“, „Green Vilnius Hotel“ „Grey“, „Huracan Coffee“, „Jurgis ir Drakonas“, „Karolina park” (holo baras), „Kinza“, „Kitchen“, „Marceliukės klėtis“, „Meat Lovers Pub“, „Mint Vinetu“, „Mūsų kepyklėlė“, „Radharanė“, „Sugamour“, „Sushi City”, „Šeimos restoranėlis“, „Taste Map Coffee Roasters“, „The Old Green House“, „Žemaitės“ viešbutis, „Žuvinė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Seniam gal sugyrde pasenuse kavą,kurios galiojimo laikas praejo.Manau garbinga pensija turi būti,kad žmogus galėtų nusipirkti tai ko jam reikia,o ne laukti turi pensininkas kaip valkata šuo ,kad jam kas ką numestų,kas nereijalings, ar su praėjusiu galiojimu.

Pensininkas

Pensininkas portretas
As esu pensininkas,man nereikia dovanoti apsoliučei nieko, aš noriu gauti tokia pensiją ,kad galėčiau nusipirkti tai ko zmogui reikia.Pensininkas neturi būti išmaldos prašytojas.Joks džiaugsmas laukti ,kol kas ką numes.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Vilniaus knaifės pilstė akcijinę kavą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių