Quantcast

Vilniaus regbio akademija surengė kalėdinę gerumo akciją

  • Teksto dydis:

"Crowne Plaza" viešbutyje Vilniaus regbio akademija (VRA) atšventė dar vieną laimėjimą - penktąją Kalėdinę gerumo akciją.

Penktus metus pažįstamus, draugus ir draugų draugus pildyti vaikų svajones kviečianti šventė subūrė dar didesnį vaikų būrį. Regbį žaidžiantys vaikų globos namų vaikai buvo pakviesti jiems dovanojamu gerumu pasidalinti su šalia esančiu draugu.

Vaikai norus rašė ne tik sau, bet taip pat ir savo regbio nelankantiems draugams, o tai jiems tapo galimybe pasidžiaugti nepaprastomis šventės akimirkomis. Kaip jau ne pirmus metus nutinka, į šventę vaikai suvažiavo limuzinais. Viešbutyje vaikus, kaip visada pasitiko būrys Kalėdų senelių "padėjėjų" su renginio vedėju Giedriumi Ribinsku ir Vidmantu priešaky, su kuriais į penktą kartą VRA rengiamą šventę vaikai traukinuku "suvažiavo" prie savo staliukų.

"Pono Baliono" ir "Crowne Plaza" restorano dėka šventiškai išpuoštoje salėje pradžioje prigeso šviesa ir balsas iš užkulisių mums visiems priminė, kad nepaisant linksmybių, kurios laukia, svarbu prisiminti, ką išties švenčiame per Kalėdas - būtent Jėzaus gimimą, taip pat apie tai, kaip svarbu skleisti mums tą pačią šviesą per draugiškumą, šypsenas ir meilę vienas kitam.

Šventė kvėpavo paprastu linksmumu ir bendravimu. Kaip ir kiekvienais metais, dalyviams sušoko Gražinos treniruojamos VRA šokėjos, o veidus bei plaukus papuošė nuostabūs Liudmilos Samuilovos potėpiai. Muzikiniu pasirodymu su humoro elementais dalinosi Zigmanto ir Justino duetas, nustebinęs ir pralinksminęs rimtai linksmais ir mažai girdėtais dainų tekstais. Na, ir kaip gi kalėdinė šventė be Kalėdų senelio! Šiaurys jį šiemet atpūtė su vienu nykštuku ir keliais maišais vaikų svajonių. Pamokęs vaikus afrikietiškai lupti ir valgyti bananą, skalbti ir dar visokių gudrybių, Kalėdų senelis išdalino vaikams jų svajones, kurios šiemet aukosi apie LED batus, riedlentes ir visokias kitokias pramogas. Kai kas net meškerioti užsimanė, "užsisakęs" meškerę, ir Kalėdų senį maloniai nustebino. Išdalinęs svajones, Kalėdų senelis nusprendė dar likti, su vaikais pabendrauti ir torto paskanauti.

Gimtadieninė kalėdinė šventė nepraėjo be ypatingų gimtadienio dovanų. "Fotoservisas" padovanojo fotoaparatą, kurį šventės organizatoriai nusprendė padovanoti namams, kuriuose gyvena tėvų globos netekę vaikai. O kadangi tokių renginyje buvo ne vienas, buvo surengta telefoninė loterija. Jos dėka fotoaparatas iškeliavo į "Gilės" namus. Gimtadieninės dovanos tuo nesibaigė. Karolis Zairys su būsimąja žmona regbį žaidžiantiems vaikams padovanojo laisvalaikio marškinėlius su kalėdiniu VRA logotipu.

Šventę užbaigė nepaprastai skanus tortas, bendra nuotrauka ir "Vilniaus saliutų" padovanoti fejerverkai, su kuriais Kalėdų senelis iškeliavo pildyti kitų vaikų svajonių, o regbininkai ir jų draugai saldžiam miegui grįžo su UAB "Užribis ir KO" autobusu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių