Quantcast

Vilniaus oro uosto keleiviai bagažą galės pakuoti patogiau

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uosto išvykimo salėje atidaryta specialiai keleiviams sukurta „Pack&Fly“ erdvė, kurioje jie galės pasirūpinti savo bagažo apsauga – supakuoti lagaminą ir taip apdrausti jį nuo atidarymo, sušlapimo ar sugadinimo arba tiesiog palikti jį pasaugoti specialioje saugykloje. Naujojoje zonoje taip pat galima įsigyti sertifikuotų lagaminų spynelių ar kitų kelionėje praversiančių smulkmenų – pagalvėlių, ausų kištukų ir pan.

„Oro uostui svarbu, kad kiekvienas keleivis pageidaujamą paslaugą rastų kuo greičiau ir paprasčiau, tad atnaujinta bagažo pakavimo erdvė įkurta tarp skrydžių registracijos stalų ir aviacijos saugumo patikros - ji gerai pastebima iš visų salės kraštų. Laukdamas, kol bus supakuotas jo lagaminas, keleivis taip pat galės įsigyti kelionei reikalingų smulkmenų, kurias pastebės sau prieš akis“, - sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Paslaugą „Pack&Fly“  teikiantys darbuotojai lagaminą į tamprią plėvelę supakuos vos per kelias akimirkas. Pakuojami bus ne tik lagaminai, bet ir kuprinės, vaikiški vežimėliai, slidės, snieglentės bei kitoks nestandartinis bagažas. Norintiems dėl bagažo jaustis visiškai ramiems, įmonė siūlo galimybę papildomai apdrausti savo daiktus – praradusiam lagaminą keleiviui bus suteikiama piniginė kompensacija.

„Pack&Fly“ grupės paslaugos Lietuvoje teikiamos Vilniaus ir Kauno oro uostuose. Įmonė savo filialus taip pat turi Rusijos, Estijos, Tailando ir Kirgizijos oro uostuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių