Quantcast

Vilniaus oro uoste pakilo pirmasis „Skyways“ lėktuvas

Oro linijų bendrovė „Skyways“ nuo birželio 1 dienos pradėjo tiesioginius skrydžius maršrutais Vilnius – Stokholmas - Vilnius ir Vilnius -  Kopenhaga - Vilnius. Pirmadienį ankstų rytą kompanijos lėktuvas „Fokker-50“ iš Vilniaus pirmuoju reisu išskrido į Stokholmą.

Skrydžiai tarp Vilniaus ir Stokholmo dukart per dieną bus vykdomi pirmadieniais-penktadieniais ir kartą per dieną bus skrendama sekmadieniais, viso - 11 kartų per savaitę. Maršrutu Vilnius-Kopenhaga-Vilnius lėktuvai kartą per dieną skraidys pirmadieniais-penktadieniais.

„Esame pasirengę aptarnauti naujaisiais maršrutais atvykstančius ir išvykstančius lėktuvus bei keleivius“, - sakė  TVOU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Oro uostas turi užtikrinti, jog, lėktuvui nusileidus, keleiviai saugiai ir patogiai patektų į atvykimo terminalą, sklandžiai atliktų visas reikalingas procedūras muitinėje, greitai atgautų savo bagažą ir saugiai išvyktų iš oro uosto. Oro uostas taip pat  prižiūri pakilimo takus bei aptarnauja lėktuvus – jiems suteikia stovėjimo vietas, pripildo kuro, atlieka kitus reikalingus darbus. 

„Skyways“ atstovai Nacionaliniam transliuotojui yra pripažinę, kad sunkmečiu pradėti naujus skrydžius yra iššūkis, tačiau jie jam pasirengę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių