Quantcast

Vilniaus oro uoste atidarytas Maldos kambarys

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste (TVOU) pirmadienį atidarytas ir pašventintas Maldos kambarys. Tylioje ir ramioje patalpoje, kurioje negirdėti įprastinio oro uosto ūžesio, pabūti ir pasimelsti bet kuriuo paros metu galės visi skrydžių laukiantys keleiviai.

Artėjančių Šv.Kalėdų proga TVOU savo keleiviams pasiūlė dar vieną naują paslaugą -  pirmadienį oro uoste atidarytas atnaujintas Maldos kambarys. Tai padaryta siekiant didinti Vilniaus oro uosto patrauklumą keleiviams ir gerinti paslaugų kokybę.

Maldos kambarys Vilniaus oro uoste veikė ir prieš kelioliką metų, tačiau dėl įvairių pertvarkų buvo uždarytas. Dabar oro uosto lankytojams šis kambarys vėl atveriamas toje pačioje vietoje, kur buvo ir anksčiau.

“Nemažai pasaulio oro uostų turi maldos kambarius, tokį prieš Kalėdas nutarėme atidaryti ir mes, norėdami keleiviams suteikti šią galimybę. Vilniaus oro uosto Maldos kambarys – pirmoji ir kol kas vienintelė tokia vieta Lietuvoje”, - sakė pirmuosius Maldos kambario lankytojus pasveikinęs TVOU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Maldos kambarį pašventinęs Šv.Mikalojaus parapijos klebonas Medardas Čeponis pasidžiaugė gražia iniciatyva Maldos kambarį atidaryti ir pašventinti prieš Šv.Kalėdas, kuomet “Kristus virsta žmogumi ir keliautoju kaip ir mes, ir keliauja po pasaulį”.

Maldos kambarys įrengtas riboto patekimo zonoje, į kurią patenka tik išvykstantys keleiviai. Į antrame aukšte, prie A1 laipinimo vartų, esantį Maldos kambarį veda nuorodos. Kambaryje pasimelsti nusprendę keleiviai ras testamentų įvairiomis kalbomis, taip pat kitos religinės literatūros.

Maldos kambarys bus nuolat atviras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pathfinder

pathfinder portretas
Dar atidarykite ekstremistų rengimo centrą. Sektantams būdą atidarė...

baisiau

baisiau portretas
negali buti, kai 21 amziuje atidarinejami maldos kambariai oro uostose.....be zodziu.....

o

o portretas
as noriu sex kambariuko, ar atidarysite?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių