Quantcast

Vilniaus oro uostas šiandien pasitiko dumilijoninę keleivę

  • Teksto dydis:

Šiandien, spalio 1 d. Tarptautinis Vilniaus oro uostas (TVOU) peržengė dviejų milijonų aptarnautų keleivių skaičių. Orlaivis, kuris Vilniaus oro uostui atskraidino dumilijoninį keleivį, sostinės oro uoste leidosi 16:30 val., aviakompanijos „Wizz Air“ reisu Nr. W6 8026  iš Eindhoveno.

Ypatinga keleive šiandien tapusi Olandijoje šiuo metu gyvenanti lietuvė verslininkė Jolanta Januškė pasakojo, jog ji yra dažna TVOU lankytoja. „Į Lietuvą ir atgal dėl verslo reikalų skraidau po du, kartais tris kartus per mėnesį. Tai bent siurprizas, kad pavyko tapti dar ir rekordine keliautoja“, - džiūgavo p. Jolanta.

„Džiaugiamės, jog mūsų keleivė p. Jolanta tapo dumilijonine keleive Vilniaus oro uoste. Augantis keleivių srautas sostinės oro uoste rodo, jog šiais laikais skrydžiai jau nebėra skirti tik privilegijuotiems keliautojams, tai plačiai vartojamos paslaugos, prieinamos kiekvienam“, - sako „Wizz Air“ atstovas Danielis de Carvalho. Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ laimingajai keleivei dovanoja bilietus bet kuria jo pasirinkta krytimi iš ir į Vilnių.

TVOU dviejų milijonų keleivių per vienerius metus sulaukia jau trečią kartą. Pirmą kartą 2 mln. keleivių riba buvo peržengta 2008 m. gruodžio 18 d. , o pirmąjį milijoninį keleivį TVOU aptarnavo 2005 m. spalio 1 d.

Šių metų sausio-rugsėjo mėnesiais Vilniaus oro uostas aptarnavo 1,76 mln. keleivių, t. y. 21,79 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį 2012 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne riba

Ne riba portretas
Du milijonai - turbūt ne riba. Verta aplankyti mūsų kraštą, o ypač pajūrį http://www.keleiviu.lt/klaipeda-vilniaus-oro-uostas keliauti smagu.

Aū, redaktoriai!

Aū, redaktoriai! portretas
Žinoma, ir autorė/as! Lietuviškai turi būti ne dumilijonINĖ, o dumilijonOJI. Ech, kaip gaila, kad nesimokėte gramatikos.

II

II portretas
Galetu sugrazinti skrydzius tarp Vilniaus ir Trondheimo.Buvo taip patogu be persedimu skristi,o dabar reikia skrist is Trondheimo i Ryga,o paskui i Lietuva dar gryst.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių