Quantcast

Iš Vilniaus – nauji skrydžiai į Stavangerį

Aviakompanija „Wizz Air“ nuo gegužės 27 dienos atidarys naują tiesioginį reguliarųjį skrydį iš Vilniaus į Stavangerio miestą pietų Norvegijoje. Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais. Išvykimas iš Vilniaus 17.45 val., atvykimas  – 22:30 val. 

Iš Vilniaus oro uosto šią vasarą bus galima tiesiogiai skristi į keturis oro uostus Norvegijoje – Oslo Gardermoen ir Stanjeford, Bergeno ir Stavangerio.

„Wizz Air“ šiuo metu vykdo skrydžius iš Vilniaus 8 kryptimis – į Londoną, Korką, Dortmundą, Milaną, Romą, Barseloną, Donkasterį ir Eindhoveną. Gegužės mėnesį aviakompanija taip pat ketina atidaryti skrydžius į Paryžių, Liverpulio, Oslą ir Bergeną. Po šios plėtros iš Vilniaus su „Wizz Air“ bus galima pasiekti 13 Europos miestų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
O gal galima skrydzius i Stavangeri pradeti nuo geguzes vidurio, nes tuo metu pradeda sezoninius darbus daug zmoniu, o ir prasideda ivairus renginiai konstitucijos dienai, muzikos festivaliai. Bent savaite anksciau pradeda dirbti ir zuvu fabrikai, kur dirba vieni lietuviai. Taigi pagalvokit, ar neprarasit dalies kontingento perleisdami juos airBaltic kompanijai, juolab kad bilietai is Rygos iki Stavangerio tikrai nebrangus, o ir bilietas is Kauno iki Rygos oro uosto atobusu kainuoja tik apie 30 litu.

sezon

sezon portretas
Tikrai zuvu fabrikai pradeda dirbti apie geguzes 20 d, o ju apie Stavangeri yra visai nemazai. Taigi, nepraleiskit momento. Sekmes.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių