Quantcast

Vilniaus Mindaugo g. „Maximoje“ – vyro be drabužių šou (papildyta)

Apsipirkinėjimas prekybos centruose gali padovanoti smagių ir nieko nekainuojančių pramogų – bent jau akims paganyti. Jums pavyks, jei pataikysite į originalios reklamos filmavimą.

Įsivaizduokite, kad jums renkantis prekes ir kraunant jas į vežimėlį, pro šalį lyg niekur nieko prasliuogia tik rankšluosčiu ištreniruotą įdegusį kūną prisidengęs vyriškis. Veidas šaltas: suprask, toks stilius arba – laisva šalis, ką noriu, tą darau.

Pagalvosite, neįmanoma? Arba: nejaugi jau ir Vilniuje filmuojamas kontraversiškos per televiziją vėlais vakarais rodomos humoro laidos „Plikšių juokeliai“ analogas?

Gal būtent taip ir manė Mindaugo gatvėje įsikūrusios „Maximos“ lankytojai, išvydę jiems pro šalį pralinguojantį beveik Adomo kostiumu vilkintį vaikiną.

Tąkart, laimei ar nelaimei, apsinuoginusio vyriškio rankšluostis taip ir liko ant klubų.

Tačiau po savaitės Youtube.com svetainėje pasirodė dar vienas video vaizdelis, kurio „karščiausiu“ kadru neabejotinai galima tituluoti akimirką, kuomet, prie lentynų plepančių moteriškių džiaugsmui, jaunuolis netyčia pametą juosmenį dengiantį apdarą.

Ne gana to, po prekybos centrą marširuojantis pusplikis personažas nesulaukė net apsaugininkų dėmesio. Pasisekė? 

Bendrovės „Maxima LT“ atstovė spaudai Renata Saulytė klientams taip elgtis nerekomenduoja.

Pasirodo, tąkart neseniai prekybos centre buvo filmuojamas vienos biotechnologijų bendrovės reklaminis filmukas.

„Kūrėjai buvo gavę leidimus, todėl viskas teisėta. Sunku nuspėti, kaip elgtųsi apsaugos darbuotojai, prekybos salėse pastebėję nuogalių. Greičiausiai tai būtų traktuojama kaip viešosios tvarkos pažeidimas. Apsaugininkai reaguoja žaibiškai, jie stengiasi užtikrinti, kad nebūtų trikdoma kitų klientų ramybė“, - aiškino R.Saulytė.

Ji neslėpė, kad prekybos centruose incidentų pasitaiko: suirutę sukelia ilgapirščiai ar triukšmadariai. Tačiau drąsuolių, tarkime, iš drabužių matavimosi kabinos išnirusių be rūbų, dar nebuvo. Verčiau ir nereikia – eksperimentai gali baigtis areštinėje.

Pirma dalis:

 Antra dalis:


Šiame straipsnyje: Maximareklama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių