Quantcast

Vilniaus liberalai įkūrė frakciją naujo komiteto vardu

Vilniaus savivaldybės administracijos Liberalų sąjūdžio frakcija  pakeitė pavadinimą.

11 politikų, į tarybą rinktų su Liberalų sąjūdžio sąrašu, vienijanti frakcija vadinsis naujai įkurto komiteto vardu – Liberalai „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!“

„Frakcija įsipareigoja tęsti darbus ypatingą dėmesį skirdama švietimui ir gyvenamųjų erdvių miegamuosiuose, nuo centro nutolusiuose bei šiuo metu apleistų miesto vietų tvarkymui,“ – sako frakcijos seniūnas Vincas Jurgutis.

Naujoji frakcija išlieka didžiausia Vilniaus miesto taryboje. Frakcijos vadovo pareigas toliau eis V. Jurgutis, jo pavaduotojai - Vaidas Kukarėnas ir Vytautas Mitalas. Frakcijai taip pat priklauso Vilniaus meras Remigijus Šimašius, vicemeras Linas Kvedaravičius.

Spalio 17-ąją partijos Liberalų sąjūdžio valdyba panaikino Vilniaus miesto skyriaus sprendimą savivaldos rinkimuose dalyvauti ne su partijos, o naujai buriamo rinkimų komiteto sąrašu. Iki spalio 31-osios Vilniaus skyrius turėjo atšaukti siekius savivaldos rinkimuose dalyvauti su komiteto sąrašu. Bet skyrius to nepadarė.

Buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas, Vilniaus meras R. Šimašius, žadantis siekti dar vienos sostinės vadovo kadencijos, jau pristatė visuomeninio rinkimų komiteto „Už Vilnių, kuriuo didžiuojamės!“ komandą ir idėjas. Jis paliko partiją.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks kitų metų kovą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmmm

Hmmm portretas
Vagys įkūrė,kad būtų dar vagiu,kaip tu muzikantus bepersodinsi vistiek neskambes,nes groti tai nemokat,jūs visus liberalus prie sienos be teismo ir konfiskuoti turtą net giminių ir grąžinti liaudžiai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių