Quantcast

Vilniaus čigonų tabore policija atliko kratą (atnaujinta)

Antradienio rytą policijos pareigūnai atliko kratas Vilniaus čigonų tabore. Per kratas buvo rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų bei apie 22 tūkst. litų, sulaikyti 24 įtariamieji.

Per kratas Vilniaus čigonų tabore, pasak pranešimo, iš nelegalios apyvartos paimta apie 700 lankstinukų - dozių, su, kaip įtariama, heroinu, apie 60 gramų, kaip įtariama, amfetamino, bei kanapių ir jų dalių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, iš viso atlikta 21 krata.

„Policijos operacijoje dalyvavo daugiau kaip 100 Vilniaus apskrities policijos pareigūnų“, - BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių specialistas Paulius Radvilavičius.

Anot pranešimo, ikiteisminius tyrimus kontroliuojantys prokurorai ketina kreiptis į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Policijos duomenimis, sulaikę įtariamuosius, pareigūnai tris nepilnamečius perdavė į Vilniaus vaikų socialinės globos namus „Gilė“, 10 nepilnamečių perduota sulaikytųjų giminaičiams.

Pasak pranešimo, kratų metu bendrovės „Lesto“ darbuotojai taip pat nustatė 15 neteisėtų, pavojingų žmogaus sveikatai ir gyvybei, savavališkų prisijungimų prie elektros tinklų, kurie buvo atjungti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kiek tu kratu buvo ir bus.Manau,kad turi ne tik kratom apsiriboti,o ta tabora nusluoti nuo zemes pavirsiaus.Mazumos ginasi ir ginamos ,o kas gina musu vaikus ?

darius

darius portretas
60 gramu????? :D :D: D
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių