Quantcast

Vilniaus „Akropolyje“ įsikurs „McDonald‘s“

Rugsėjo mėnesį Vilniaus prekybos ir pramogų sostinėje „Akropolis“ duris atvers „McDonald‘s“ restoranas ir „McCafé“ kavinė.

Tai bus aštuntasis „McDonald‘s“ restoranas Lietuvoje ir antrasis, kuris veiks prekybos ir pramogų centre. Vakar „McDonald‘s“ restoranas ir „McCafé“ kavinė duris lankytojams atvėrė ir Šiaulių „Akropolyje“.

„McDonald‘s“ restoranas Vilniaus „Akropolyje“ įsikurs daugiau nei 300 kv.m. plote pirmajame prekybos ir pramogų sostinės aukšte, restoranų zonoje šalia Ledo arenos. Lankytojai jame galės mėgautis ne tik visame pasaulyje gerai žinomais „McDonald‘s“ patiekalais, bet ir naujais „ McCafé“ kavos gėrimais bei desertais.

„Džiaugiamės „Akropolio“ lankytojams galėdami pasiūlyti dar didesnę pasirinkimo įvairovę, juolab, kad „McDonald‘s“ – didžiausias greito aptarnavimo restoranų tinklas pasaulyje – yra puikiai žinomas ir žmonių pamėgtas. Iki šiol Lietuvoje „McDonald‘s“ restoranų prekybos ir pramogų centruose nebuvo, tad jų atsidarymai „Akropoliuose“ kartu yra ir mūsų darbo įvertinimas“, - sako bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.


Šiame straipsnyje: mcdonalds. pc akropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių