Quantcast

Viliuje besiruošiantys maratonui bėgikai laukiami nemokamose treniruotėse

  • Teksto dydis:

Likus mažiau nei mėnesiui iki tarptautinio „Danske Bank Vilniaus maratono“ jo dalyviai kviečiami į nemokamas treniruotes keturiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje. Profesionalių bėgimo trenerių vedamose treniruotėse laukiami visi – tiek ilgas ar trumpas maratono distancijas besiruošiantys bėgti dalyviai, tiek ir bėgimo entuziastai ar tiesiog kojas mėgstantys pramankštinti miestiečiai.

Visą vasarą vykstančios treniruotės organizuojamos jau antrus metus. Valandos trukmės treniruotėse dalyviai kviečiami sužinoti apie fizinį ir psichologinį pasirengimą bėgimui, mokomi taisyklingai atlikti pagrindinius fizinius apšilimo pratimus.

Nemokamos treniruotės kiekvieną savaitę vyksta:

  • Vilniuje – pirmadieniais ir trečiadieniais 18 val. Vingio parke prie estrados. Treniruotes veda treneris Povilas Rakštikas.
  • Kaune – antradieniais ir ketvirtadieniais 18 val. bei šeštadieniais 11 val. LSU aikštelėje su trenere Inga Juodeškiene.
  • Šiauliuose – antradieniais ir ketvirtadieniais 18.30 val. Treniruotės vyksta stadione Daukanto g. 25 su treneriu Dainiumu Šaučikovu.
  • Panevėžyje – pirmadieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais nuo 18 val. Skaistakalnio parke. Treniruotes veda trenerė Kristina Jasinskaitė.

Jubiliejinis maratonas vyks rugsėjo 15 d., sekmadienį. Jėgas bus galima išbandyti įvairiuose nuotoliuose ir rungtyse: pilnoje maratono distancijoje (42 km 195 m), pusės maratono (21 km), „Nestlé“ 10 km, komandinėje „Lietuvos pašto estafetėje“ 4x10 km ar „Rimi šeimos“ 4,2 km bėgime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių